Szemtelen szerelem - így imádja a vékony férj a kövér feleségét

Forrás: NORTHFOTO -
kövér feleség háj férj fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves Natalie sokáig gyűlölettel nézett a tükörbe, és undorodott magától, ám amikor megismerte a férjét, minden megváltozott.

Liam a felesége minden porcikáját imádja, pedig sokan taszítónak találják, ha egy nőn ennyi súlyfelesleg van. Natalie Werrett sokáig próbálkozott különféle diétákkal, ám egyik sem vált be. Amióta a férjét ismeri, felhagyott a fogyókúrával, és megszerette a testét. A pár pedig azzal borzolja a kedélyeket, hogy rendre megosztják szerelmes fotóikat vagy Liam képeit, amiket a feleségéről készít.

Forrás: NORTHFOTO
Ejha! Szabó Zsófi nádszálvékony letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150731-szabo-zsofi-szineszno-nadszalvekony-lett-es-szebb-mint-valaha.htmlA színésznő szexi topban és pazar nyakékkel pózolt. Zsófi a fotón nagyon vékonynak tűnik, lehet, hogy a sok lovaglás jót tett testének-lelkének egyaránt?Ez Zsír!--Dér Heni igazi izompacsirtává gyúrta magát - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-der-heni-enekesno-feszes-testen-megcsillan-a-napfeny-olyan-izompacsirta-lett.htmlAz énekesnő régebbi nyaralásáról osztott meg igencsak sportos fotót, amelyen látszik, milyen izompacsirtává gyúrta magát az elmúlt időszakban.Ez Zsír!OrigoVoksán Virág keblei felperzselik a monitorodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150729-voksan-virag-playmate-dj-flower-tetemes-dekoltazst-es-kebleket-villantott-edzes-kozben.htmlA playmate alias DJ Flower, az edzőteremben szelfizte le tetemes dekoltázsát, amelytől a rajongói azonnal beindultak.Ez Zsír!--Micsoda átalakulás! Cinthya Dictator kockahasán sajtot is reszelhetnénkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150729-cinthya-dictator-fotoslany-kockahasat-villantott-es-az-edzoterembol-posztolt-fotot.htmlA fotóslány alig pár edzés után hatalmas változáson ment át, és tökéletes izmokat villantott.Ez Zsír!--Ejha! Ennél dögösebb twerkelést még nem láttunk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150801-ennel-dogosebb-twerkelest-meg-nem-lattunk.htmlHárom hét alatt három millióan látták a dögösen twerkelő fitneszedző lánynak a videóját. Nézd meg te is!Ez Zsír!OrigoEgy 20 éves is megirigyelné a 44 éves nő testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150801-44-eves-bethenny-frankel-dogos-testet-egy-20-eves-is-megirigyelne.htmlBethenny Frankelt Amerikában a Real Housewives Of New York City című reality-ból ismerik. Ennél sokkal fontosabb ismertetőjegye, hogy bikiniben 24 évesnek néz ki.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.