Kit érdekel a vihar, ha láthatjuk Rihannát bikiniben?

Forrás: Instagram/Badgirlriri -
Rihanna bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan karcsú, mint Heidi Klum, és nincsenek olyan tökéletes mellei, mint Emily Ratajkowskinak, mégis örülünk, hogy láthatjuk Rihannát bikiniben. Formás, nőies, és nem fél megmutatni idomait!

Nemrég mutattunk pár világsztárt Photoshop nélkül, fürdőruhában.Rihanna is köztük volt, de ez még nem elég: az énekesnő a minap ismét egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. A sztár legjobb barátnőjével pózol a képen: azt nem lehet mondani, hogy a combjai karcsúak és vékonyak, de kit izgat, hiszen a legtöbb nő, köztük mi is örülnénk, ha így állna rajtunk a fürdőruha.

Rihanna Forrás: Instagram/Badgirlriri

Hogy tetszik Riri bikinialakja?

Íme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--Elle Macpherson mindenkit lepipál tökéletes bikinialakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150712-elle-macpherson-egykori-modell-mindenkit-lepipal-tokeletes-bikinialakjaval.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 51 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. Ez Zsír!--Végre egy sztár, aki magasról tesz a bikinialakra és nem rinyál az alakja miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150712-lena-dunham-magasrol-tesz-a-bikinialakra-es-nem-rinyal-az-alakja-miatt.htmlImádjuk Lena Dunhamet, mert olyan, amilyen, és nem is próbál másnak látszani.Ez Zsír!--Dér Heni tökéletes testtel élvezi a bikiniszezonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-der-heni-tokeletes-testtel-elvezi-a-bikiniszezont.htmlDér Heni tökéletes teste már bejárta a világhálót. Ezúttal bikiniben mutatta meg idomait. Ez Zsír!OrigoBikiniben mutatta meg tökéletes alakját Kiss Ramónahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat-kiss-ramona.htmlFalatnyi bikinire vetkőztek a Barátok közt lányai: Kiss Rami, Mérai Katalin és Nyári Dia együtt pózoltak a ragyogó napsütésben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.