Nézegess bikinis világsztárokat a tomboló kánikulában!

világsztár kánikula bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös szőnyeg? Felejtsd el: nyáron a sztárok a bikinis fotóikkal halmozzák el a világhálót, mi pedig valljuk be, szívesen leskelődünk, mert keressük a hibákat, és persze irigykedünk is egy sort. A Photoshop nélküli fürdőruhás hírességek és a legdögösebb magyar celebek után most ismét sztárok következnek, méghozzá olyanok, akik mesterien pózolnak a lehető legkisebb ruhadarabokban is. 

Kendall Jenner

A szupermodellek tényleg mindig minden helyzetben tökéletesen festenek? Úgy tűnik, igen, Kendall Jenner a bikinis szettjét még egy méretes nyaklánccal is megfejelte. Praktikus? Nem igazán! Menő? Hát persze!

Forrás: Instagram

Elle Macpherson

Hogy miért mosolyog olyan nagyon a modell? Szerintünk azért, mert azon csakis nevetni lehet, hogy valakinek 51 évesen is ilyen teste van. Mi is roppant boldogok lennénk...

Forrás: Northfoto

Kylie Jenner

Ezt a szexi fürdőruhát nővérétől, Kimtől csente el a fiatal Jenner lány, aki imádja a feltűnést, a dögös holmikat, és persze a magamutogatást.

Forrás: Instagram

LeAnn Rimes

A művésznő a minap Miamiban süttette tökéletes hasizmait. Mi irigykedünk!

Forrás: Instagram

Irina Shayk

Ha van nő a világon, akinek a testére mindenkiénél jobban irigykedünk, az Irina Shayk. Indokolni sem kell, miért, ugye?

Forrás: Instagram

Bar Refaeli

Tökéletes test, szép arc, de őt is meg lehet unni - bár ha az ember lányát maga Leonardo DiCaprio dobja, az talán kissé frusztráló...

Forrás: Instagram

Lady Gaga

Extrém ruhák, sokkoló szettek, de ha akar, Gaga is tud dögös lenni. Itt épp a Bahamákon pihent...

Forrás: Instagram

Gigi Hadid

A modell nagyjából hetente mutat meg magáról bikinis fotókat. Ez a szösszenet még márciusban készült, bennünket pedig csakis az sokkol, hogy Gigi még mamabugyiban is szuperszexi. ITT nézegethetsz róla még ennél is dögösebb képeket!

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker

Kedvenc sorozatsztárunk csokibarnára sülve élvezte a vakációt San Juanban. Ami az alakját illeti, semmi oka nem lehet panaszra, pedig idén ő is elmúlt már 50 éves.

Sarah Jessica Parker Forrás: Instagram

Reese Witherspoon

És íme, ilyen egy boldog, háromgyermekes édesanya cuki fürdőruhában. Imádunk, Reese!

Forrás:Instagram

Ki a legdögösebb bikiniben?

Will Smith felesége nagyon dögös bikiniben! Egy tízest simán letagadhatna!http://www.life.hu/ez-zsir/20150805-jada-pinkett-smith-will-smith-felesege-nagyon-dogos-bikiniben.htmlJada Pinkett Smith, aki 18 éve a színész felesége, bombaformában van, ezúttal ráadásul bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.Ez Zsír!--Rita Ora bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150804-rita-ora-enekesno-szexi-bikinialakot-villantott-egy-yachton.htmlA 24 éves énekesnő hihetetlen formában van, dögös bikinialakját ezúttal egy jachton villantotta meg, igazán szexi pózban. Ez Zsír!AFPÍme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--Britney Spears szuper bikinialakkal dőzsöl Hawaiin-nhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-britney-spears-szuper-bikinialakkal-dozsol-hawaiin-n.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött...A világsztár csúcsformában van!Ez Zsír!--Hőségriadó! Weisz Fanni bikinialakjától még melegebb leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150719-weisz-fanni-bikiniben-napozik.htmlKáprázatosan fest bikiniben Weisz Fanni.Ez Zsír!--Így fest bikiniben a közel 40 éves Szandihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-igy-fest-bikiniben-a-kozel-40-eves-szandi.htmlSzandi gyönyörű alakja mindig ámulatba ejt minket, és egészen biztosan a Facebook-oldalának követőit is. Az énekesnő ismét megmutatta csodás idomait lenge öltözékben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.