"Jó nagy lett a bulád, mama!" - Bódi Guszti miatt kezdett edzeni Margó

Bódi Guszti Bódi Margó fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és Margó Törökországban nyaraltak néhány hónapja, ahol jókat ettek, így felszaladt néhány kiló Margóra. Férje ezt szóvá is tette, az énekesnő ezért kemény edzésbe kezdett. 

"Guszti eljött mellettem a lakásban, és hangosan megjegyezte: jó nagy lett a bulád, mama!" – mesélte a Blikknek Bódi Margó. "Aztán, amikor orvosnál voltunk kontrollon Guszti szíve miatt, a doktornője megjegyezte, hogy jót tenne nekem, ha sportolnék. Emlékezetes, egy vérrög átment az agyamon, így sokáig lelassult a gondolkodásom. Ekkor döntöttem úgy, megszabadulok a feleslegtől."

Margó felkeresett egy fitneszterapeutát, akivel immár négy hónapja heti háromszor-négyszer edzenek, és kezd eltűnni az énekesnő súlyfeleslege. Március óta már négy kilót fogyott.

Forrás: Life.hu

"Guszti a lelkemre kötötte, hogy férfiedzőm nem lehet. Nálunk, lovári romáknál a hagyomány szerint ráadásul a nőknek nincs barátnője, így nem járok társaságba, shoppingolni vagy kávézni csajokkal. Itt, az edzőteremben azonban kiszakadok a Bódi családból, és jókat beszélgetek a lányokkal. De itt is szégyellném magam, ha csak egy cicanadrágban vagy rövidnadrágban tornáznék, hiszen a rokonok, sőt még a gyerekeim előtt sem mutatkozom így. Akkor is elpirulnék, ha itt a többi lány meglátná a bulámat vagy bármi más illetlen dolgot, ha leguggolok. Ezért veszek fel hosszú női pólót."

Minek ide légkondi? Ételek és italok, amik kellemesebbé teszik a kánikuláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-etelek-es-italok-amik-kellemesebbe-teszik-a-kanikulat.htmlMár szinte semmi sem esik jól ebben a forróságban? Szomjas vagy, de a hideg víz már nem segít? Fogyassz mentateát, az egyszerűen csodát tesz a hőségben! Persze nem ez az ital az egyetlen megoldás; íme, néhány enni- és innivaló, amik egész biztosan kellemesebbé teszik a forróságot. Ez Zsír!ThinkstockMicsoda test! Zimány Linda dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-zimany-linda-modell-dogos-testhez-tapado-edzoruhaban-pozolt.htmlTesthez tapadó edzőruciban mutatta meg bombaalakját a modell, ám a fotón egy kis szépséghiba is felfedezhető. Ez Zsír!--Baukó Éva nádszálvékony letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-szereploje-nadszalvekony-lett-es-karcsu-derekat-villantott.htmlTökéletes alakot és darázsderekat villantott a valóvilág egykori szereplője.Ez Zsír!--Hosszú Katinka világsztárral edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-vilagsztarral-wladimir-klitschko-bokszoloval-edzett.htmlIgazi nagyágyúval edzett az Iron Lady, de még ezt a kemény fickót is sikerült legyőznie a medencében.Ez Zsír!MTIElképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!OrigoGörög Zita végtelen combokat villantott - A látványtól hasra estünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-gorog-zita-modell-labatol-hasra-estunk-amikor-egy-miniruhaba-megvillantotta-formas-virgacsait.htmlSzuper szexi lábakat villantott a modell, akinek alakja két gyermek után is olyan, mintha húszéves lenne.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.