Durván jó pasi lett Gönczi Gábor

Forrás: Facebook / Gönczi Gábor -
Gönczi Gábor műsorvezető fogyás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan lefogyott, szakállat növesztett. És a nyári barnaság sem áll éppen rosszul Gönczi Gábornak.

A közösségi oldalán osztotta meg a műsorvezető rajongóival azt a képet, amelyen jól látszik: Gönczi Gábor sok-sok kilótól szabadult meg, és ezzel együtt sokkal férfiasabbá is vált. A rajongók közül sokan dícsérik Gábor új külsejét, ám - ahogy ez lenni szokott - egyes emberek ezúttal sem a szépet és a jót látják. A kommentek között akad olyan, aki arról panaszkodik, Gábor így öregebbnek tűnik, mint eddig.

Forrás: Facebook / Gönczi Gábor

Míg Gábor a Tatár Csillával való válása óta nem nagyon mutatkozik, állapotos exfelesége már többször megmutatta gömölyödő pocakját és azt, hogy mennyire boldog az új életében.

Úgy tűnik, tényleg lehetetlen lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150722-ugy-tunik-tenyleg-lehetetlen-lefogyni-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb brit kutatás azt mutatja, hogy a felesleges kilókat felszedő emberek döntő többségének soha nem sikerült visszanyernie egészséges testsúlyát.Ez Zsír!--Kerek és feszes: Eva Longoria szuperszexi fenekét csodáljukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kerek-es-feszes-eva-longoria-szuperszexi-feneket-csodaljuk.htmlA 40 éves Eva Longoria kirobbanó formában van. Nem túl meglepő.Ez Zsír!--Bomba alakot villantott Vajna Timi - nem fél megmutatni idomaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150717-bombaalakot-villantott-vajna-timi-nem-fel-megmutatni-idomait-amikor-bikiniben-pozol.htmlVajna Timi nem fél megmutatni a testét. Nincs is mitől tartania: mindene teljesen rendben van, sőt!Ez Zsír!OrigoTökéletes feneket villantott Voksán Virág - az idilli környezet csak ráadáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-tokeletes-feneket-villantott-voksan-virag-az-idilli-floridai-kornyezet-csak-raadas.htmlElőfordult már korábban is, hogy megcsodáltuk Voksán Virág fenekét (vagy éppen hatalmas dekoltázsát), amit a kőkemény és rendszeres edzéseknek és az egészséges étrendjének köszönhet. Ezúttal azonban nem csak a tökéletes idomokra fókuszálhatunk. Ez Zsír!OrigoVégtelen lábakat villantott a szuperszexi Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150411-vegtelen-labakat-es-kidolgozott-bicepszet-villantott-a-szuperszexi-jakabos-zsuzsa-uszono.htmlJakabos Zsuzsát nemcsak úszóteljesítménye miatt imádjuk: gyönyörűen kidolgozott teste mellett sem megyünk el szótlanul.Ez Zsír!OrigoÉv eleji feltöltődés garantálva! - Öt szuper wellness-szálloda, ahol kikapcsolódhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150107-wellness-szallodak-regionkent-a-tokeletes-kikapcsolodasert.htmlNincs is jobb dolog annál, mint az évet egy pihentető wellness-hétvégével kezdeni. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző szolgáltatásoknak hála az év eleji feltöltődés garantált! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.