Hihetetlen teste van a 45 éves celebnek! Meztelenül mutatta meg!

Forrás: Instagram/ Melanie Sykes -
diéta meztelen Spanyolország test edzés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Sykes modell Spanyolországban ünnepelte 45. születésnapját, ahol elképesztő fotókon mutatta meg a világnak bombatestét.

A modell és műsorvezető a mozgás szerelmese, így nem is csoda, ha közel az 50-hez is ilyen elképesztően néz ki: 20 évet is letagadhatna. A celebnő a rendszeres edzések mellett különböző diétákat is tart – ezzel tartja formában a testét.

Forrás: Instagram/ Melanie Sykes

Forrás: Instagram/ Melanie Sykes

A meztelen Melanie-ról itt találsz képet!

Álomalakra vágysz? Lesd el Miranda Kerr életmódtippjeit!http://www.life.hu/ez-zsir/20150810-miranda-kerr-szupermodell-eletmodja-edzesterve-lesd-el-a-tippjeit.htmlKerek popsi, darázsderék, csodálatos bőr, tónusos izmok - Miranda Kerr egészen biztosan megnyerte a genetikai lottóötöst, de azért tesz a külsejéért, nem is keveset. Tanulj tőle te is!Ez Zsír!OrigoHölgyeim, ezért érdemes edzeni! Álompopsival hódítja meg a Balatont a magyar fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150810-csorgo-adrienn-magyar-fitneszmodell-nagyon-szexi-fotot-tett-fel-a-netre.htmlHa még nem lenne ma elég meleged, nézd meg Csörgő Adrienn szuperszexi fotóját! A magyar fitneszmodell alakja eszméletlen - íme a bizonyíték. Ez Zsír!Origo85 éves jóganagyira bukkantunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150810-85-eves-joganagyira-bukkantunk-aki-legalabb-husz-evet-letagadhatna-a-korabol.htmlA Floridában élő szupermama 20 éve gyakorolja az ászanákat, ami fiatalon tartja és legalább 20 évet letagadhatna a korából.Ez Zsír!--Kiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--Durván jó pasi lett Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-durvan-jo-pasi-lett-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-lefogyott.htmlLátványosan lefogyott, szakállat növesztett. És a nyári barnaság sem áll éppen rosszul Gönczi Gábornak.Ez Zsír!OrigoBaukó Éva nádszálvékony letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-szereploje-nadszalvekony-lett-es-karcsu-derekat-villantott.htmlTökéletes alakot és darázsderekat villantott a valóvilág egykori szereplője.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.