Anne Hathaway alak bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pazar nyaraláson piheni ki egész éves fáradalmait A nyomorultak és Az ördög Pradát visel színésznője, aki aprócska, kétrészes fürdőruhában csobbant a tengerbe.

Hol van már az a csontsovány Anne Hathaway, aki A nyomorultak című film kedvéért fogyasztotta magát extravékonyra? Az Oscar-díjas színésznő éppen a spanyol tengerparton, Ibiza közelében tölti jól megérdemelt pihenését, itt mutatta meg formás, karcsú alakját parányi bikinijében - kattints ide a képért!

Forrás: Instagram/Giancarlo Giammetti

A nyaralásra vele tartott férje, Adam Shulman, illetve egy időre a világhírű divattervező, Valentino jachtjára is hivatalosak voltak, itt készült az itt is látható közös fénykép.

Így néznek ki Bruce Willis lányai bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-bruce-willis-lanyai-igy-festenek-bikiniben.html"Az alma nem esik messze a fájától" - tartja a mondás. Ebben az esetben a szállóige igaznak bizonyult, hiszen Demi Moore és Bruce Willis közös lányai örökölték szüleik csodás génjeit.TV + SztárokOrigoAnne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjévelhttp://www.life.hu/intim/20150505-anne-hathaway-es-ferje-adam-shulman-olelkezve-setalgattak-new-yorkban.htmlA színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.Intim--Nézegess bikinis világsztárokat a tomboló kánikulában!http://www.life.hu/ez-zsir/20150806-vilagsztarok-bikiniben-kanikulaban.htmlVörös szőnyeg? Felejtsd el: nyáron a sztárok a bikinis fotóikkal halmozzák el a világhálót, mi pedig valljuk be, szívesen leskelődünk, mert keressük a hibákat, és persze irigykedünk is egy sort. A Photoshop nélküli fürdőruhás hírességek és a legdögösebb magyar celebek után most ismét sztárok következnek, méghozzá olyanok, akik mesterien pózolnak a lehető legkisebb ruhadarabokban is. Ez Zsír!OrigoFélpucéran pózol Anne Hathaway - Nem ezért, de utáljákhttp://www.life.hu/sztarok/20141010-anne-hathaway-a-harper-s-bazar-cimlapjan.htmlA Harper's Bazar készített címlapinterjút Anne Hathawayjel, aki meglepőt nyilatkozott. Tisztában van vele, hogy sokan utálják, és bár nem tudja, miért van ez, már nem érdekli. Inkább megmutatta gyönyörű testét. TV + SztárokOrigoElképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!OrigoMindenki Anne Hathaway-hajat szeretnehttp://www.life.hu/trend/20130419-anne-hathawayhajat-vagatna-maganak-a-nok-tobbsege-igy-mar-nem.htmlLetaszították a frizura-trónról Jennifer Anistont. A Jóbarátok sztárjának hosszú tincsei helyett Anne Hathaway kisfiús rövid haját szeretik most a legtöbben.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.