VV Seherezádé has vékony Nyár bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem fél takargatni a nyilvánosság előtt. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó!

VV Seherezádé több felkérést is kapott a villában való szereplése után. Próbálkozott modellként, gogotáncosként, sőt, lemezlovasként is. A volt villalakó szinte heti rendszerességgel lepi meg a rajongóit igazán szexi képekkel, amiken nem takargatja a bájait. Így tett most is, amikor egy sárga, igencsak sokat mutató fürdőruhában fotózta le magát. Seherezádénak nincs oka panaszkodni, hiszen az alakja kifogástalan, sőt, szinte már félelmetesen vékony.

Forrás: Facebook / Vivien Seherezádé Nagy

Lemondanál a cukorról? Könnyebb, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150815-cukorfogyasztas-csokkentese-tippek-trukkok-az-egeszsegesebb-etrendhez.htmlHa nem vagy kifejezetten édesszájú, akkor is számtalan módon vihetsz be túl sok cukrot a szervezetedbe. Ez pedig meglátszik a súlyodon, a bőrödön, az emésztéseden és a közérzeteden is. Ha a következő 8 tippet megfogadod, egészen biztosan könnyebb lesz megválni a cukortól. Ez Zsír!ThinkstockMeccs közben szívott be Novak Djokovic, a világelső teniszező?http://www.life.hu/ez-zsir/20150816-novak-djokovic-vilagelso-teniszezo-fuszagot-erzett-a-meccsen.htmlA BBC számolt be róla, hogy a kanadia Monteralban jelenleg is zajló Rogers Cup, férfi teniszverseny elődöntőjében támadtak problémái a fűvel Novak Djokovicnak, a világranglista vezetőjének.Ez Zsír!Pazarlás! Évi 400 ezer tonna kaja a kukában!http://www.life.hu/ez-zsir/20150816-a-magyar-haztartasokban-evente-400-ezer-tonna-elelmiszer-romlik-meg-vagy-valik-feleslegesse.htmlAz MTI közölt összefoglalót a Tetra Pack Hungária Zrt. az NRC Piackutató Intézet bevonásával készített júliusi kutatásáról. Ebben említik meg azt a bődületes számot, hogy a Magyar Élelmiszerbank Adatai alapján a magyar háztartásokban évente 400 ezer tonna élelmiszer romlik meg, vagy válik feleslegessé. Ez Zsír!--Méretes hátsók vették be Hollywoodot - lassan leáldozik a fokhagymagerezd-popsik ideje?http://www.life.hu/ez-zsir/20150814-sztarok-akik-nagy-popsival-hoditanak-kim-kardashian-amber-rose.htmlPersze, hogy irigykedünk Alessandra Ambrosi apró, de kerek popsijára, Miranda Kerr vonalaira, JLo és Beyoncé formás hátsójára. De fellélegeztünk, amikor megláttuk Khloé Kardashian legújabb fotóit. A celebklán egyik oszlopos tagja hihetetlenül dögös, sportos, a feneke pedig gyönyörű - még női szemmel is. Pedig nem túl kicsi, sőt kimondottan méretes, de hogy formás, feszes, ahhoz kétség sem férhet. Íme négy nő, akiknek a popsija mellett még Beyoncé hátsója is kicsinek tűnik, mégsem bánnánk, ha ilyennek születtünk volna.Ez Zsír!--Edzés után, bikiniben, izzadtan is überszexi VV Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-vv-gigi-a-valovilag-egykori-szereploje-edzes-utan-bikiniben-izzadtan-is-uberszexi.htmlIsmét bikiniben mutatta meg dögös testét VV Gigi, amivel nem kevés lájkot gyűjtött be a Facebookon. Ez Zsír!OrigoTérdfájás ellen jöhet a sport - kezdj neki még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150813-terdfajas-ellen-a-sport-kell-nagy-amarilla-edzo-is-elmondja-a-velemenyet.htmlA térdfájás az egyik leggyakoribb probléma; az 50 felettiek egynegyede küzd vele, de egyre több fiatalt is érint. Utánajártunk, miért is alakul ki, és mit tehetünk ellene. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.