"A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd..." - Sarka Kata tömegeket mozdít!

Sarka Kata egészség Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu gyönyörű sztárszerzője ma sem hagyta üzenet és fotó nélkül a rajongóit. Egy csodás fényképet és elgondolkodtató sorokat osztott meg.

Sarka Kata, aki legutóbb kisfia cuki lebukását tette közzé, most ismét üzent a követőinek.

"Meg tudod csinálni, csak kelj fel és tedd meg érte az első lépést! Rajtad fog múlni! Azon, hogy mennyire akarod! Ezek után tegyél érte mindennap csak egy kicsit, mert az segít továbblendülni, és már nem fogod feladni! Lesznek páran, akik nem fogják érteni, hogy miért csinálod, még ha elmagyarázod százszor akkor sem! Ők nem olyanok, mint te, nem küzdő tipusok! A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd, hanem elismernek, erről ismered fel őket! Sok kitartást kívánok neked, aki most elindul az úton! #motivacio #csinaljukegyutt #induljel #sikerulnifog" - írta ki a Facebookra Hajdú Péter kedvese, majd pedig közzétette az alábbi képet.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Sarka Kata még mindig csodásan néz ki bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150725-sarka-kata-es-kislanya-furdoruhaban-szelfiznek.htmlSarka Kata kislányával közös képen mutatta meg bomba alakját. Ez Zsír!--Gyönyörű popsikat posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-gyonyoru-noi-popsikat-posztolt-sarka-kata-monte-carlobol.htmlSzépségkirálynőivel együtt érkezett Sarka Kata a monacói hercegség divatbemutatójára. A szépségek azonban nem csupán munkával töltötték a napot, a vízimádatuknak is hódoltak. Ez Zsír!OrigoHűha! Sarka Kata mély dekoltázzsal emeli a súlyokathttp://www.life.hu/ez-zsir/20150629-sarka-kata-mely-dekoltazzsal-emeli-a-sulyokat.htmlKata a fitneszmodellként való szereplése óta is folytatja az edzést, így a dögös edzőtermi fotók sem maradhatnak el.Ez Zsír!--Sarka Kata ismét új szerepben mutatkozik behttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sarka-kata-vezeti-az-ezzsir-cimu-musort-a-lifenetwork-csatornan.htmlSarka Kata nagy feladat elé néz. Június 20-tól a LifeNetwork csatorna műsorvezetőjeként láthatják a tévénézők. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huFormás combokat villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-formas-combokat-villantott-sarka-kata-a-fem3cafeban.htmlCombokat hangsúlyozó rövidnadrágban vezetett műsort Sarka Kata. A csinos híresség elárulta, hogy van még ennél is rövidebb ruhadarabja a gadróbjában.Ez Zsír!--Tovább edz Sarka Kata - "Te egyre gyönyörűbb vagy"http://www.life.hu/ez-zsir/20150516-tovabbedz-sarka-kata.htmlMár nem sanyargatja magát, de a verseny óta is naponta edz Sarka Kata. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.