Hosszú Katinka újra edzésbe lendült

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
úszónő világbajnok Málta Hosszú Katinka nyaralás nyújtás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világbajnok úszónőnk egy percet sem pihen, és még álmosan is nyújtógyakorlatokat végez.

Hosszú Katinkának pár napja egy Máltai meglepetésúttal kedveskedett férje, Shane. Az úszónő azonban a pihenés alatt is aktívan tevékenykedik és egy kis edzés mindig belefér a napjába.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

"A legegyszerűbb megelégedni. Feszegesd a saját határaidat!" – írta a kép mellé az Iron Lady.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqke
"A hozzád hasonlóak nem kérdeznek majd..." - Sarka Kata tömegeket mozdít!http://www.life.hu/ez-zsir/20150824-sarka-kata-kiposztolt-egy-csinos-fotot-es-motivaloszoveggel-mozdit-meg-tomegeket.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője ma sem hagyta üzenet és fotó nélkül a rajongóit. Egy csodás fényképet és elgondolkodtató sorokat osztott meg.Ez Zsír!--Az életerő irányítása - eláruljuk a jógások titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20150819-jogaiskola-a-jogaklikkel-az-eletero-iranyitasa-elaruljuk-a-jogasok-titkat.htmlSok jógázó a pránajáma gyakorlását eleinte légzőgyakorlatnak gondolja, pedig a prána sokkal több, mint lélegzet: életerő! A légzés irányításával viszont megtanulhatod az életerődet is irányítani – megmutatjuk, hogyan!Ez Zsír!ThinkstockMelyik magyar celebnő a legdögösebb bikiniben? Íme, a második kör!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-magyar-szinesznok-sztarok-bikiniben-a-strandon.htmlPár hete megmutattuk, milyen bikinialakkal hódítanak idén nyáron az ismert magyar modellek, műsorvezetők és üzletasszonyok, de a sornak még közel sincs vége: csinos énekesnők, anyukák, színésznők maradtak még bőven a hazai sztárvilágban!Ez Zsír!OrigoRubint Réka tangában futott le 10 kilométert - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150820-rubint-reka-tangaban-futott-le-10-kilometert-foto.htmlBrutáldögös fotót posztolt Rubint Réka közösségi oldalára. Nemcsak azért esett le az állunk, mert Réka jól néz ki, hanem azért is, mert már korán reggel lefutott 10 kilométert. És mindezt tangában.Ez Zsír!OrigoBódi Sylvi ismét nagyot terpesztett: Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150817-bodi-sylvi-modell-ismet-nagyot-terpesztett-a-sztriptizrudon-es-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlA modell csodás pózban mutatta meg, milyen is az, amikor a sztriptízrúdon edzi alakját.Ez Zsír!--Így edz terhesen a 6. hónapban járó Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150819-kim-kardashian-6-honapos-terhesen-is-edz.htmlMég nyaralás közben sem hanyagolja a testmozgást a várandós valóságshow-sztár.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.