Ne legyél "Az Utált Ember" az edzőteremben - 6 életmentő tipp

Forrás: giphy.com -
edzőterem szabály testmozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden edzőteremben van valaki, akit senki sem kedvel a vendégek közül. Eláruljuk, miért, és persze azt is, hogy csináld, hogy ne te legyél a hírhedt kondizó.

1. Mindig tedd vissza a súlyokat a helyükre!

Senki nem azért érkezett, hogy bújócskát játsszon egy ötkilós tárcsával. Te is megtaláltad, amit kerestél, segíts másoknak, hogy nekik is sikerüljön.

Forrás: giphy.com

2. Töröld le az eszközöket!

Őszintén, te szeretnél valakinek az izzadságában futkározni, vagy épp beleülni a combfeszítő gépbe úgy, hogy nem törölte le az előző használója maga után? Na, ugye...

Forrás: gifsboom.net

3. Ne vidd be magaddal a táskádat!

Oké, hogy csak egy harminc perces kardióra ugrottál be, de a táskádat azért hagyd az öltözőben. Nem túl jó buli kerülgetni a terem közepén hagyott cuccodat.

4. Ne bámulj másokat!

Főleg, ha guggolnak. Vagy ha nagyon kövérek. Vagy ha nagyon izmosak. Igazából soha, senkit ne bámulj, mert borzasztó idegesítő!

Forrás: giphy.com

5. A tükör nem a frizurád miatt lóg a falon.

Ezt sose felejtsd el. Mikor a gyakorlatokat csinálod, nagyon hasznos, ha tudod magad nézni, de feldühítesz vele másokat, ha a séródat igazgatod a tükörben.

Forrás: giphy.com

6. Ne szelfizz vagy sms-ezz!

Ezt talán magyarázni sem kell. Edzeni jöttél, nem csücsöríteni vagy az esti mozit megbeszélni.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.