Bódi Sylvi nagyon szexi, amikor a levegőben lóg

modell levegő sztriptízrúd hajlékonyság Bódi Sylvi hullahopp karika szörf póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell fejjel lefelé lógva, egy hulahopp karika segítségével mutatta meg, hogy tökéletes teste milyen hajlékony.

Bódi Sylvi már többször megmutatta, milyen lenyűgöző pózokat tud végrehajtani a sztriptízrúdon és a szörfdeszkán. A modell most még különlegesebb mutatványra vállalkozott, és egy hulahopp karikával spékelte meg a tökéletes testtartást.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Versenytáncosból sikeres fitneszmodell - Nagy Marianna beleszeretett a test formálásábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-marianna-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-etkezesrol-meselt.htmlVajon hogyan és miért lesz egy profi versenytáncosból fitneszbajnok? Nagy Marianna életében évtizedekig főszerepet kapott a tánc, mígnem másfél éve bele nem szeretett a fitneszbe. A Life.hu sorozatában a csinos sportolónő edzésről, étkezésről és kitartásról mesélt. Érdemes tanulni tőle! Ez Zsír!OrigoKiderült, hogy vigyáz az alakjára Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150827-molnar-aniko-egykori-nagy-o-alakjara-cuki-kutyuskaja-vigyaz-es-felugyeli-etkezeset.htmlEgy fekete szépség felügyeli az egykori Nagy Ő fogyókúráját, így könnyen tudja tartani a "sokszor keveset" elvét.Ez Zsír!--Aggódnak Szabó Zsófiért a rajongók – Úgy vélik, anorexiáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-szabo-zsofi-szinesznoert-aggodnak-a-rajongok-mert-ugy-velik-anorexias.htmlVékonyka arca miatt savazzák a kommentelők a színésznőt, aki hideget és meleget is kapott legújabb közösségi oldalára feltöltött fotója alatt.Ez Zsír!--Arnold Schwarzenegger 17 éves fia nagyon meghízott - Nem az apjára ütötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-arnold-schwarzenegger-17-eves-fia-christopher-nagyon-meghizott.htmlA világhírű testépítő bajnok Christopher nevű fiát édesanyjával, Maria Shriverrel kapták lencsevégre Brentwoodban, Kaliforniában sétálgatva.Ez Zsír!--Kiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--Ez már bikinitest! Izmos hasat villantott Katalin hercegné húgahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150824-pippa-middleton-katalin-hercegne-huga-elkepeszto-bikinialakot-villantott-a-nyaralasa-alatt.htmlAzt már ruhában is sejteni lehetett, hogy Pippa Middleton igazi bombaalakkal bír. A brit hercegnő 31 éves húgát nyaralása alatt kapták lencsevégre egy szál fürdőruhában.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.