Ezért találják vonzóbbnak a férfiak a vékonyabb nőket

vékony nők vonzó nő sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonzóbbnak tartják a férfiak a vékonyabb nőket, ugyanis a fiatalsággal és termékenységgel kapcsolják össze ezt az alakot az agyukban. llletve, az is beugrik nekik a vékonyabb nőkről, hogy kisebb esélyük van a betegségekre.

Az Aberdeen-i egyetem legfrissebb kutatása szerint létezik az evolúciós fittség fogalma, azaz mindig változik, milyen alakú nőket preferálnak a férfiak. Korábban azokhoz a nőkhöz vonzódtak, akiken több zsír volt, mert a túléléssel kötötték össze agyban.

Egy matematikai modelles kutatás segítségével az egyetem professzorai kimutatták, a férfiak a 24 és 24,9-as BMI-indexű nőket találják kinézetre a legvonzóbbnak, azaz a terhesség előtti Kim Kardashian alakját.

Kim Kardashian Forrás: AFP

21 fajta alakot mutattak, az egészen soványtól a kövérig nőknek és férfiaknak. Mindkét nem ugyanazt az alakot preferálta, azaz a nők és a férfiak ugyanazt látták szépnek.

Mellőzve érezte magát, ezért csúcsformába lendült Csomor Csillahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-a-baratok-kozt-sztarja-csomor-csilla-bikiniben.htmlHűha! Csomor Csilla tényleg csúcsformába került. Fürdőruhában mutatta meg magát.Ez Zsír!--Ne legyél "Az Utált Ember" az edzőteremben - 6 életmentő tipphttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-tippek-a-konditerem-hasznalathoz.htmlMinden edzőteremben van valaki, akit senki sem kedvel a vendégek közül. Eláruljuk, miért, és persze azt is, hogy csináld, hogy ne te legyél a hírhedt kondizó.Ez Zsír!--Czippán Anett bikinire vetkőzötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-czippan-anett-bikinire-vetkozott.htmlJó dolga volt ma reggel a TV2 nézőinek. Megcsodálhatták Czippán Anett bikinialakját.Ez Zsír!--Ez igen! Tíz kilót fogyott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-vv-dori-a-valo-vilag-7-egykori-jatekosa-10-kilot-fogyott.htmlAhogy ez lenni szokott, VV Dóri is meghízott a reality alatt. Azóta azonban minden felesleget leadott, ezt pedig egy szexi fotóval bizonyította. Ez Zsír!--Bombázó lett Éden Adribólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150716-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-lefogyott-es-jo-teste-van.htmlHol van már az a kis súlyfelesleg, amivel Éden Adri beköltözött a Hotelbe? Dögös csaj lett belőle!Ez Zsír!--Emily Ratajkowski megint tökéletes testét mutogattahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150709-emily-ratajkowski-olaszorszagban-villantott-tokeletes-testet.htmlSzavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.