Nincs kifogás! 76 évesen is keményen crossfitezik a nagyi

crossfit edzés időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csipő-, könyök-, vállprotézissel sem lógja el az edzéseket a 76 éves néni. Le a kalappal!

Minden napot egy új kihívásként él meg az idős nő, aki több testrészébe helyezett protézise és cukorbetegsége ellenére kitartóan vesz részt a crossfit edzéseken.

Természetesen, ahogy ez idős korban lenni szokott, neki is fájnak az ízületei, de fittyet hányva erre, tisztességesen végzi a gyakorlatokat edző segítségével.

Molnár Anikó teljes mellbedobással mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-molnar-aniko-egykori-nagy-o-megmutatta-tokeletes-alakjat-napozas-kozben-falatnyi-bikiniben.htmlAz egykori Nagy Ő fogyásának köszönhetően igazi bombázó lett, ezt pedig egy napozós fotóval bizonyította, amelyen testét csupán egy falatnyi bikini takarta.Ez Zsír!--Hosszabítsd meg az életed, és tanulj meg helyesen lélegezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20150831-jogaiskola-a-jogaklikkel-hosszabitsd-meg-az-eleted-tanulj-meg-helyesen-lelegezni.htmlGyerekkorban még legtöbbünknek nem okozott problémát mélyeket lélegezni, de vajon miért válhat a légzés felnőtt fejjel felületessé? A tüdő kapacitásának csak kis százalékát használjuk ki; a mozgásszegény, sresszes városi életmódnak köszönhetően szinte csak pihegünk. A sok ülés és a rossz tartás is rontja a légzés minőségét és betegségekhez vezet. Pedig ha hiszed, ha nem, sok mindentől megóvhatod magad a helyes légzéssel! Ez Zsír!ThinkstockÍgy szeli a habokat a gyönyörű testű Liluhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150830-igy-szeli-a-habokat-a-gyonyoru-testu-lilu.html"Jaj, úgy élvezem én a strandot... "Ez Zsír!--Már nekünk fáj, ahogy a csontsovány Tara Reid kinézhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150829-tara-reid-vekonyabb-mint-valaha-meg-a-farmerje-sem-all-jol-neki.htmlTara Reid-ről akár a vékonyság szobrát is meg lehetne formázni. A színésznőt legutóbb egy étteremben kapták lencsevégre, ahonnan kéz a kézben távozott egy lánnyal.Ez Zsír!--A párkapcsolati vita túlsúlyhoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150828-a-parkapcsolati-vita-tulsulyhoz-vezethet.htmlTöbb hátránya is van annak, ha veszekszünk a párunkkal: nem csak a kapcsolatunk lesz rosszabb, de hízhatunk is. A veszekedés ugyanis kedvez egy olyan hormon burjánzásának, ami a túlzott étvágyért felelős – derül ki az Ohio State University friss kutatásából.Ez Zsír!--Arnold Schwarzenegger 17 éves fia nagyon meghízott - Nem az apjára ütötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-arnold-schwarzenegger-17-eves-fia-christopher-nagyon-meghizott.htmlA világhírű testépítő bajnok Christopher nevű fiát édesanyjával, Maria Shriverrel kapták lencsevégre Brentwoodban, Kaliforniában sétálgatva.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.