Molnár Anikó teljes mellbedobással mutatta meg tökéletes alakját

mell napozás Nagy Ő szexi fogyás Molnár Anikó bikini tökéletes alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő fogyásának köszönhetően igazi bombázó lett, ezt pedig egy napozós fotóval bizonyította, amelyen testét csupán egy falatnyi bikini takarta.

Molnár Anikó a Duna-parton pihent, és egy szelfivel bizonyította, hogy akár ismét pályázhatna a "Nagy Ő" titulusra. A jelenleg kozmetikusként dolgozó sztár, mióta különleges betegsége kiderült, egyre többet veszít súlyából, és jobbnál jobb fotókkal örvendezteti meg rajongóit.

A drága Dunapart még így utoljára. A hekkezés ugyan elmaradt, de a napsütés mindenért kárpótolt... ❤

Posted by Molnár Anikó Privát on 2015. augusztus 30.
Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoGáspár Lacinak megszűnt a kapcsolata a külvilággal: Totál kikészült!http://www.life.hu/sztarok/20150831-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-kikeszult-a-maszkkeszites-legkritikusabb-szakaszaban.htmlAz énekest a Sztárban sztár maszkmesterei öntötték szilikonban, Laci pedig nagyon nehezen bírta azt a pár percet, amikor elzárták a külvilágtól.TV + Sztárok--Friderikusz Sándorhoz költözött Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-friderikusz-sandorhoz-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musorban-bekoltozott-varnus-xaver-orgonamuvesz.htmlA TV2 Összezárva Friderikusszal című műsor egyik vendége az orgonaművész lesz, aki vállalta, hogy egy napra barátja alvótársa legyen.TV + Sztárok--Gitártörő Hörcher szétvert egy hangszert egy menedzser hátánhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-gitartoro-horcher-laszlo-szetvert-egy-hangszert-egy-menedzser-hatan.htmlGitártörő Hörcher László hangszer zúzási szenvedélye nem hagyott alább. Ezúttal egy menedzser hátán tört darabokra egy gitárt.TV + SztárokOrigoViszlát, külsőségek! Tóth Gabi stílust válthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-uj-szereploje-stilust-valt.htmlÚj időszak kezdődik Tóth Gabi életében. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huZimány Linda nem tudja megunni a csücsörítős tükörszelfit: Ismét lőtt egyet!http://www.life.hu/sztarok/20150829-zimany-linda-modell-nem-tudja-megunni-a-csucsoritos-tukorszelfit-ismet-lott-egyet.htmlKicsit déja vu érzésünk van a glammodell legfrissebb szelfijével kapcsolatban. Mintha láttunk volna már ilyet...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.