Önbizalom növelési kísérlet - Ki rajzolna szívecskét egy túlsúlyos nőre?

Amy Pence-Brown túlsúly elfogadás önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önmagunk elfogadásáért kampányol egy túlsúlyos negyvenes nő.

Amy Pence-Brown egy negyvenes éveiben járó anyuka, akin van néhány kiló felesleg. Szerette volna kipróbálni, hány ember segítene neki abban, hogy megerősítse önbizalmát. Egy táblára azt írta, rajzoljon a testére egy szívecskét, aki szeretné, hogy nagyobb legyen az önbizalma, megerősödjön az önbecsülése. Bikinire vetkőzött, és kiállt egy Idaho állambeli utcára a táblával. Íme, az eredmény.

Halott barátnőjével szelfizett, gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150909-halott-baratnojevel-szelfizett-gyilkossaggal-vadoljak.htmlSzelfizett barátnője holttestével egy kínai fiú, majd megosztotta a képet egy kínai közösségi oldalon. NewsThinkstockAngelina Jolie a szexuális erőszak ellen szólalt fel a brit parlamentbenhttp://www.life.hu/news/20150909-angelina-jolie-szineszno-a-haboruban-elkovetett-szexualis-eroszak-ellen-szolalt-fel.htmlA színésznő-rendező szívszorító történeteken keresztül szemléltette: a terroristák legnagyobb fegyvere a bombák és a gránátok után a nemi erőszak.News--Újabb fordulat Bobbi Kristina Brown halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150909-nick-gordon-tagadja-a-vadakat-amelyek-szerint-o-olte-meg-bobbi-kristina-brownt.htmlWhitney Houston néhány hónappal ezelőtt elhunyt lányának tragédiájáért egy ideje már a barátját, Nick Gordont tartják felelősnek. A 25 éves férfi tagadja a vádakat.News--Jobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodábólhttp://www.life.hu/news/20150909-ovisok-astak-ki-magukat-az-ovodabol.htmlKét orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.NewsThinkstockElhunyt a gyorsasági motorversenyző, Bitter Sándorhttp://www.life.hu/news/20150909-bitter-sandor-motorversenyzo-elhunyt.html44 évesen elhunyt a magyar gyorsasági motorsport legendája, Bitter Sándor. Egy végzetes baleset okozta halálát. News--Lelőtte plasztikai sebészét, majd önmagával is végzett az elégedetlen pácienshttp://www.life.hu/news/20150909-lelott-egy-plasztikai-sebeszt-egy-elegedetlen-paciens-oroszorszagban.htmlLelőtte plasztikai sebészét egy, a műtétekkel elégedetlen páciens Szentpéterváron, majd magával is végzett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.