A szerelemtől fogyott Gönczi Gábor: 10 kilót dobott le

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Gönczi Gábor fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából tíz kilótól szabadult meg Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogyan szaladtak le róla a kilók.

"Körülbelül egy évvel ezelőtt, jött egy belső inger, hogy változtatnom kell. Akkor elsősorban még a súlyfeleslegem miatti életmódváltásban gondolkodtam, később az egész életem új szakaszba lépett. Elégedetlen voltam magammal és a formámmal és volt egy pont, amikor azt mondtam, elég! Azóta tíz kiló ment le rólam" - árulta el a Borsnak.

Gönczi Gábor már új életmóddal vágott bele új kapcsolatába. Szerencséjére szerelme, Ildikó is egészségesen étkezik.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

"A legnagyobb bajom az volt az életmódváltással, hogy mivel sokat dolgozom, nincs időm sportolni. Ezért inkább amellett döntöttem, hogy a szénhidrátot hagyom el. Szerencsémre sosem voltam az az este sokat evő típus. Mostanában nem, vagy csak ritkán eszem krumplit, tésztát, édességet, pékárut. Fél év alatt fogytam vissza a tíz évvel ezelőtti súlyomra" - nyilatkozta a műsorvezető, és hozzátette, ha boldog az ember, akkor nehéz tartani a diétát, de könnyebbség, hogy ezzel az életmóddal ment bele a kapcsolatába.

Micsoda lábak! Dér Heni igazi fitneszmodellnek néz kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150912-der-heni-enekesno-nagyon-izmos-lett.htmlElképesztően izmos lett Dér Heni. Látszik, hogy évek óta kőkeményen edz az énekesnő.Ez Zsír!--Önbizalom növelési kísérlet - Ki rajzolna szívecskét egy túlsúlyos nőre?http://www.life.hu/ez-zsir/20150909-tarsadalmi-kiserlet-onbizalom-noveles.htmlÖnmagunk elfogadásáért kampányol egy túlsúlyos negyvenes nő.Ez Zsír!OrigoGerard Depardieu még sosem volt ennyire kövérhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-gerard-depardieu-meg-sosem-volt-ennyire-kover.htmlGerard Depardieu elérte azt a súlyt, amelyre, ha gonoszak lennénk, a vágósúly kifejezést használnánk. De szerencsére nem vagyunk gonoszak.Ez Zsír!NorthfotoÍgy szeli a habokat a gyönyörű testű Liluhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150830-igy-szeli-a-habokat-a-gyonyoru-testu-lilu.html"Jaj, úgy élvezem én a strandot... "Ez Zsír!--Kigyúrta magát, és otthagyta irodai munkáját a férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150804-kigyurta-magat-es-otthagyta-irodai-munkajat-a-ferfi.html12 hét alatt kövér, irodai munkásból szexi testépítő lett Lloyd Stevens. Nyomorultnak érezte magát attól, hogy az asztalhoz láncolva tölti minden napját, és extrém edzésbe, valamint diétába kezdett. Ez Zsír!--Íme, egy bikinis fotó a szexi VV Izáról, hogy szépeket álmodj!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-bikinis-foto-a-szexi-vv-izarol.htmlA Való Világok történetének egyik legkiabálósabb nője, Iza szexi bikinitestet villantott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.