Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián mostanában inkább bölcsis kislányával cukiskodik, de persze nem feledkezik meg a gyúrós fotókról és a szokásos motivációs üzenetekről sem.

"Az EGYETLEN baj a semmittevéssel, Hogy Nem TUDOD, Mikor végzel ..... ugy, h Ébredj fel!" - állítja a gyermeke anyjával immáron újfent boldog kapcsolatban élő Krisztián, aki nyilvános közösségi oldalán az alábbi fotót tette közzé:

Forrás: Instagram/berkikrisztian
El sem hinnéd, mi dühítette fel Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-berki-krisztian-nem-tudott-hajnali-negykor-konditeremben-edzeni-nyiregyhazan.htmlElég kellemetlen meglepetés érte Berki Krisztiánt Nyíregyházán. A magyar macsó nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Ez Zsír!OrigoTökéletes izmokat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-berki-krisztian-sportolo-tokeletes-izmokat-villantott-a-maldiv-szigeteken-hodi-pamela-tarsasagban.htmlA sportoló egy szál szexi fehér fürdőnadrágban, dudorodó izmokkal pózolt a türkizkék tengerből kilibbenve, mindezt pedig Pamela dekoltázsa tette tökéletessé.Ez Zsír!--Berki Krisztián krisztusi pózban gyúrt: Nem semmihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-berki-kirszitan-a-tv2-musorvezetoje-krisztusi-pozban-edzett.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor kőkemény edzésbe lendül, és úgy pózol, mintha keresztre feszítették volna.Ez Zsír!--Berki Krisztiánnak tényleg hatalmas izmai vannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150621-berki-krisztiannak-tenyleg-hatalmas-izmai-vannak.htmlBerki Krisztiánnak az evezéstől hatalmasra dagadt a karizma.Ez Zsír!--Berki Krisztián magányos számkivetett letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150615-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-maganyos-szamkivetett-lett-egy-to-kozepen.htmlA műsorvezető egyedül jelentkezett be egy tó közepéről, ahol magányosan pózolt, mint egy hajótörött.Ez Zsír!--Berki Krisztián Hannibal Lecterként edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150612-berki-krisztian-hannibal-lecter-maszkkal-a-fejen.htmlFura képet posztolt hivatalos Instragam oldalára Berki Krisztián, aki edzés közben Hannibal Lecternek öltözött. A műsorvezető elárulta, miért viseli a különleges maszkot. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.