Bikiniben szexiskedett Dér Heni - Micsoda alak!

szexi dögös Ezek megőrültek! (vetélkedő) műsor Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnőnek elképesztő teste van, meglátszik rajta a régóta tartó kemény edzés. Az Ezek megőrültek! e heti adásaiban egy bikiniben mutatja meg dögös alakját a nézőknek. 

A férfi játékosok, Cooky és Gáspár Laci igazán szerencsések lehetnek, amiért Heni lett a csapat harmadik tagja, hiszen amelett, hogy fitneszmodellként tündököl a képernyőn, a játékot is maximálisan komolyan vette. Az énekesnő az elmúlt években komoly edzésbe kezdett, aminek az eredménye szemmel látható - írja a Blikk.

Forrás: TV2

"A titok a folyamatosságban van: azt vallom, hogy ha az edzés az életformánkká válik, az az igazán célravezető. Két éve funkcionális edzéseket végzek az edzőmmel, Kárpáti Andival. Sokat köszönhetek neki. Nincsen speciális étrendem, ha többet eszem, többet is edzem, ennyi a titok. A felvételekkel egy időben lett vége a párkapcsolatomnak, ami miatt lefogytam pár kilót, így értem el a mostani súlyomat, amit, remélem, meg is tudok tartani." - mesélte Heni a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.