Megdöbbentő! A testépítő anyuka úgy néz ki, mint egy férfi

férfiasság tűzoltó testépítő anya izmos bodybuilding edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négygyermekes bodybulider mama állítja, sosem hagyja abba a testedzést.

Lorna Biggam egy igazi szuperanya, aki tíz hónappal a legkisebb csemetéje születése után már megnyerte a Female Bodybuilding Finals versenyét. A tűzoltóként dolgozó negyvenéves Lornáról, amikor felveszi egyenruháját, kevesen mondanák meg, hogy nem egy férfit látnak.

Forrás: NORTHFOTO

Lorna gyermekei már elfogadták, hogy édesanyjuk nem mindennapi izmokkal rendelkezik, de egyelőre még egyikük sem lépett a nyomdokába - nem jár naponta edzőterembe.

Forrás: NORTHFOTO
Megvan Zimány Linda tökéletes alakjának a titka http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-zimany-linda-modell-videon-mutatta-meg-tokeletes-alakjanak-a-titka-es-azt-hogy-milyen-kemenyen-edz.htmlA modell megmutatta, hogy milyen embert próbáló gyakorlattal tartja karban szexi alakját.Ez Zsír!--Bikiniben szexiskedett Dér Heni - Micsoda alak! http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-der-heni-igazi-fitneszmodellkent-tundokol-a-kepernyon.htmlA gyönyörű énekesnőnek elképesztő teste van, meglátszik rajta a régóta tartó kemény edzés. Az Ezek megőrültek! e heti adásaiban egy bikiniben mutatja meg dögös alakját a nézőknek. Ez Zsír!OrigoEmily Ratajkowski popsijánál ma este már nem fogunk szebbet látnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150914-emily-ratajkowski-popsijanal-ma-este-mar-nem-fogunk-szebbet-latni.htmlA szépséges színésznő, aki legutóbb olyat tett, amitől a férfiak sírva fakadnak, most úgy döntött, kompenzálja az urakat.Ez Zsír!--Ez igen! Horváth Éva lefutotta a félmaratonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150913-horvat-eva-modell-lefutott-a-felmaratont-es-voros-de-annal-mosolygosabb-fejjel-pozolt.htmlA modellt semmi nem tántorította el attól, hogy teljesítse a 20 kilométeres távot, sőt, utána is volt ereje egy mosolygós fotóra.Ez Zsír!--Micsoda lábak! Dér Heni igazi fitneszmodellnek néz ki: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150912-der-heni-enekesno-nagyon-izmos-lett.htmlElképesztően izmos lett Dér Heni. Látszik, hogy évek óta kőkeményen edz az énekesnő.Ez Zsír!--Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-csalas-szelfikkel-a-kozossegi-oldalakon-igy-csal-kilokat-beyonce-miranda-kerr.htmlMi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.