A szexi Horváth Éva eddig bálna volt, mostanra zebra lett: Fotó!

modell Horváth Éva futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modell, aki nemrégiben egy félmaratont is lefutott, zebramintás cuccban indult űzni kedvenc sporttevékenységét.

Éva, aki a minap arckezelésen járt, igazán csini képet tett közzé nyilvános Instagram oldalán. A szépség, aki korábban bálnának nevezte magát, most éppen zebraként nyomul. Nagyon vad!

Forrás: Instagram/evahorvathofficial
Horváth Éva a legnagyobb forróságban is edz: Melltartóban izzadós képet lőtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150711-horvath-eva-a-legnagyobb-forrosagban-is-edz-melltartoban-izzados-kepet-lott.htmlLegutóbb megmutattuk, hogyan fest Horváth Éva smink nélkül, fáradtan. Most pedig azt is megnézhetjük, milyen, amikor forróságban szelfizik.Ez Zsír!--Hűha! Horváth Éva hasa laposabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150520-horvath-eva-modell-musorvezeto-hasa-laposabb-mint-valaha-a-hazimunka-jot-tett-neki.htmlNem semmi a műsorvezető alakja! Tátva maradt a szánk a lapos hastól, amit Éva szexin kivillantott a ruha alól.Ez Zsír!--Horváth Éva házimunkával edz, próbáld ki te is! http://www.life.hu/ez-zsir/20150416-horvath-eva-hazimunkaval-edz.htmlPorszívózás közben is lehet fogyni, ezt Horváth Éva ki is próbálta. Mint ahogy senkinek, neki sem tartozik kedvenc elfoglaltságai közé a házimunka, de tudva, mennyi kalóriát éget el takarítás közben, máris nagyobb a motiváció. Ez Zsír!--Horváth Éva őszi méregtelenítésbe kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141020-horvath-eva-musorvezeto-modell-oszi-meregtelenitesbe-kezdett.htmlA szépséges modell, műsorvezető ősszel sem tétlenkedik: elhatározta, hogy sporttal és egy kis odafigyeléssel felturbózza a szervezetét a hideg idő beállta előtt.Ez Zsír!--Horváth Éva dögös bikinis fotója ad reményt, hogy lesz még napsütéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140915-horvath-eva-modell-bikinis-fotokat-posztolt-gorogorszagi-nyaralasarol.htmlHorváth Éva a napsütéses görög tengerparton töltött el néhány csodás napot. Amíg itthon borongós, esős hetünk volt, addig a modell száz százalékig élvezhette a ragyogó időt. Nemcsak ezért, de csodás alakja miatt is irigykedtünk rá.Ez Zsír!OrigoHorváth Éva: "Futás közben születnek a legjobb gondolatok"http://www.life.hu/ez-zsir/20140813-horvath-eva-modell-volt-szerelme-miatt-kezdett-futni-futassal-kapcsol-ki-es-a-legjobb-gondolatok-is.htmlHorváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.