Schobert Norbi: "Én lennék a legboldogabb, ha Réka felszedne 5-10 kilót!"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Rubint Réka fitnesz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgokat mesélt feleségéről a fitneszguru. 

Nemrég Norbi arról mesélt a Borsnak, hogy egy napot is alig bírna ki imádott felesége nélkül. Nemrég ugyanis Réka elutazott, 1 napot nem aludt otthon, ez pedig megviselte a férjét. "...Úgy szeretem Rékát, ahogy van. Gyönyörű, okos, intelligens, izgalmas társ. Annyira imádom, hogy biztos vagyok benne, ha történne vele valami, utánahalnék. Nélküle nem bírnék ki egy napot sem" - nyilatkozta Norbi, Réka pedig a következőképp emlékezett arra a napra: "Norbi kétségbeesetten hívott, sírt, hogy hiányzom, és hiába öleli a párnámat magához, nem érzi az illatomat. Lara helyettesített, amikor el­utaztam."

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

A fitneszguru azt sem bánná, hogy ha felesége kicsit kerekebb lenne, egyáltalán nem zavarná, ha lenne rajta még pár pluszkiló. ,,Sőt, én lennék a legboldogabb, ha felszedne öt-tíz kilót" - mesélte Réka férje.

Leteszteltük Norbi vadonatúj édességét! Íme, az őszinte véleményhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150918-sutiteszt-mennyire-telitett-el-hogy-izlett-az-update-3r-revolution-termekcsaladja.htmlA fogyókúrák egyik legszörnyűbb része az, amikor nélkülözni kell a finomságokat, ez pedig minden édesszájú embernek komoly gondokat okoz. És itt jön Norbi vadonatúj termékcsaládja, ami arra hivatott, hogy jelentősen csökkentse az étvágyat. Kíváncsiak voltunk, tényleg beváltja-e a hozzáfűzött reményeket; a Life.hu csapata letesztelte a kakaós, meggyes és túrós párnákat. Íme, a vélemények!Ez Zsír!--Fogyni akarsz? Cseréld le a tányérokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20150920-egyen-kisebb-tanyerbol-aki-fogyni-akar.htmlDiéták, életmódváltás, rengeteg edzés - ha ezek helyett inkább más módon dobnád le a kilókat, akkor íme egy szuper trükk!Ez Zsír!--A szexi Horváth Éva eddig bálna volt, mostanra zebra lett: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150918-horvath-eva-zebra-mintas-futocuccban-indult-sportolni-es-dogos-kepet-posztolt.htmlA dögös modell, aki nemrégiben egy félmaratont is lefutott, zebramintás cuccban indult űzni kedvenc sporttevékenységét.Ez Zsír!OrigoA magyar sztárok imádják, és mi is: futás, a szupersporthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150917-a-magyar-sztarok-imadjak-es-mi-is-ezert-jo-a-futas-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.htmlOldja a stresszt, boldogsághormont termel, és nem utolsósorban a szép formákért felelős: sportolni kell, méghozzá rendszeresen! A magyar sztároknak is fontos a fittség, az életmód, így mostantól ők mesélik el, miért is szeretik kedvenc edzésformájukat. A héten milliók kedvence, a futás kerül terítékre – lássuk, miért erre voksol Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő!Ez Zsír!--Tóth Szabina fitneszmodell: egy nő feneke és válla sosem lehet elég jó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150916-edzes-es-dieta-hogyan-edz-sportol-toth-szabina-fitneszmodell-tippek-trukkok.htmlTudatosan edz, kőkemény étrended követ, és vallja, hogy egy nőnek bizonyos testtájakra sosem lehet eleget edzenie. Ezúttal Tóth Szabina fitneszmodellt faggattuk sportról, trükkökről, diétákról és kedvenc gyakorlatokról. Ez Zsír!OrigoOlyan kövér volt, hogy a házat sem merte elhagyni - 60 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150916-60-kilot-fogyott-egy-ferfi.htmlMatthew Gorry annyira rosszul érezte magát súlya miatt, hogy előfordult, még a házból sem akarta kitenni a lábát.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.