Sofia Vergara kétpofára majszolta a chipset a díjátadón - Fotó!

gála színésznő Emmy-díj chips Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű kolumbiai színésznő is részt vett a vasárnap este megrendezett Emmy-gálán, amelyen úgy tűnik, alaposan megéhezett. 

Sofia egy igazán elegáns, sellőfazonú ruhában jelent meg a nívós eseményen, melyen Hollywood legnagyobb sztárjai jelentek meg. A díjátadó majdnem 3 órán keresztül zajlott, így biztosan sokan megéheztek a műsor végéig. A jelek szerint a színésznő nem sokáig bírta, és inkább a kezébe vette a dolgokat: elővett egy zacskó chipset, és elkezdett majszolni belőle. Bár valószínűleg egy ügyes marketingfogásról van szó, igazán viccesre sikeredett a róla készült kép.

Forrás: Instagram/entertainmenttonight

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Dér Heni elárulta hihetetlen alakjának a titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-der-heni-elarulta-alakja-titkat-hetente-otszor-masfel-orat-edz.htmlElképesztő átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben Dér Heni, az énekesnő pedig azt is elárulta az Ez Zsír! magazinban, mi csodálatos alakjának a titka. Ez Zsír!--Kezdi visszanyerni régi alakját a kerekded sztár - Bikinis fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150726-jessica-simpson-enekesno-kezdi-visszanyerni-alakjat.htmlJessica Simpson énekes-színésznő terhességei után jókora súlyfelesleggel küzdött, most azonban úgy tűnik, végleg leszámolt a pluszkilókkal. Ez Zsír!OrigoTe megmondanád, hogy ezek egy 47 éves nő hasizmai?http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-davina-mccall-47-eves-angol-televizios-musorvezeto-hihetetlen-hasizmokkal-rendelkezik.htmlAz angol televíziós műsorvezető, Davina McCall teste irigylésre méltó. Te megmondanád, hogy ezek a hasizmok egy 47 éves nőhöz tartoznak?Ez Zsír!OrigoŐrület! Magas sarkúban vágtáznak a kínai nőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150710-kinai-nok-futasa-magas-sarku-cipoben.htmlTe még a legkényelmesebb sportcipőben is nehezen veszed rá magad a futásra? Vegyél példát a kínai csajokról.Ez Zsír!--Micsoda kebelcsoda! Molnár Anikó teljes mellbedobással halad a fogyás útjánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150710-molnar-aniko-kitette-hatalmas-melleit-edzes-elott.htmlIsmét megmutatta az egykori Nagy Ő, hogy milyen, amikor teljes mellbedobással edz. Ez Zsír!--Rubint Réka megmutatta eszméletlen dekoltázsát http://www.life.hu/ez-zsir/20150627-rubint-reka-fintesz-edzo-eszmeletlen-dekoltazst-villantott.htmlHatalmas dekoltázst villantott a medenceparton Rubint Réka, aki ezúttal is hihetetlenül szexi megjelenésével hódit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.