fogyás akro jóga testmozgás jóga alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre.

Tulajdonképpen az elején minden úgy megy, akár egy hagyományos jógaóra előtt. Megvárjuk egymást a kezdésig. Itt nem külön, hanem egy nagy körbe ülünk, ahol már érintkezéssel, OHM mantrákat hallatva, fordulva kezdünk, és melegítünk be.

Néhány előzetes elmondás, valamint a kezdés alapján nyilvánvalóvá válik számomra, hogy maximális bizalomra és nyitottságra lesz szükségem az óra során.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A bizalom mellett a testi kontaktus szorosan kapcsolódik az órához, egy-egy pozíciónál – miközben általában ketten dolgoznak és egy ember felügyeli őket – nemcsak érintkezni, de figyelni is kell minden apró dologra, nehogy valaki kicsússzon a pozíciójából.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.