Decker Ádám család vízilabda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decker Ádám, a sármos vízilabdás nemrég apuka lett. Amellett pedig, hogy sok időt tölt kislányával, tehetséges fiatalokat is támogat.

"Júliusban megszületett a kislányom, Lilien, így most minden idő a családomé. A vízilabdát továbbra is imádom, addig szeretném folytatni, ameddig a testem engedi. Jelenleg mechatronikai mérnöknek tanulok. Borzasztóan érdekelnek a kütyük, szeretnék autók közelében elhelyezkedni, és egy saját vállalkozás is tervben van."

Forrás: BioTechUSA

"Fontos szívügyem, hogy a sport által másnak is ilyen teljes élet, ilyen kerek világ jusson. Nagy Viktorral és Kiss Gergellyel ezért alapítottuk a Modern Sport Akadémiát, ahol a sportolni vágyó gyerekek magas szinten tudják elsajátítani a vízilabda, az úszás, a szinkronúszás és a sportlövészet alapjait. Szeretnénk megadni a gyerekeknek a lehetőséget arra, hogy a tehetségüket időben felfedezzük és gondozzuk, a kevésbé tehetségeseknek pedig egy egészséges, önbizalommal teli, és kudarctól nem tartó életben próbálunk segédkezet nyújtani" - nyilatkozta Ádám, akit egy táplálékkiegészítőkkel foglalkozó cég szponzorál, és aki emellett persze odafigyel a táplálkozásra. Nagy segítsége van a konyhában, feleségének hála, mindig egészséges fogások kerülnek az asztalra.

"Ő az én jó tündérem, aki gondoskodik arról, hogy mindig egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Andi korábban magyar bajnok fitneszversenyző volt, így kisujjában van a sporttáplálkozás."

Berki Krisztián kukásnak állt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-kukasnak-allt-es-egy-halom-szemet-kozott-kukaval-a-feje-folott.htmlA macsó különleges szerepkörben próbálta ki magát, és ennek nyomán egy nagy adag szemét között pózolt. TV + Sztárok--A bombázó Erős Antónia ma 45 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20151002-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ma-unnepli-negyvenotodik-szuletesnapjat-es-meg-mindig-nagyon-dogos.htmlA gyönyörű híradóson nem az idő, még mindig olyan dögös, mint egy húszéves lány. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCserpes Laura is gratulált Király Viktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-cserpes-laura-egy-kiraly-viktorral-keszult-kozos-keppel-drukkol-az-enekesnek.htmlNagyon drukkol énekes kollégájának a gyönyörű énekesnő, aki meg is örökítette a Király Viktorral töltött pillanatot. TV + SztárokOrigo"Nem tudom, hány nővel voltam eddig" - Újabb szexi pasi az Éjjel-nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-enb-roland-ujabb-szexi-pasi-az-ejjel-nappal-budapestben.htmlÚj szereplő érkezett az Éjjel-nappal Budapest gárdájába. Nem kellett csalódnunk, ismét szép látványt nyújtó fiúval bővült a csapat. TV + Sztárok--Nádai Anikó régi fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/sztarok/20151001-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-regi-fotoval-nosztalgiazott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, kollegáival közös fotót posztolt. Úgy tűnik, a kismamának időnként hiányoznak a dolgos hétköznapok. TV + Sztárok--Baukó Éva megint lefotózta a melleit: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20151001-bauko-eva-vv-eva-megint-megcsinalta-szokasos-mellfijet.htmlMondhatnánk, hogy VV Éva olyan képet tett közzé, mint még soha, de ez sajnos nem lenne igaz. A TV2 sztárja ugyanis ezen a héten is elkészítette szokásos mellfijét, rajongói nagy örömére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.