30 kilót hízott, hogy modell lehessen - Fotók!

Forrás: Instagram/ Tiffany Newson -
modell hízókúra hízás plus size álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgot vitt véghez egy 24 éves brit lány: hízókúrára fogta magát, hogy beteljesítse legnagyobb álmát.

Tiffany Newson, aki gyerekkora óta modell szeretett volna lenni, nagyon furcsa helyzetbe került, ugyanis minden ügynökségtől elküldték azzal, hogy nem megfelelőek a méretei, plus size modellnek viszont túl vékony volt, így 30 kilót kellett híznia álmai megvalósulásához.

Forrás: Instagram/ Tiffany Newson

A lány jelenleg 95 kiló, de folyamatosan edzi kerek formáit, hogy izmos maradjon. „Sokkal nőiesebbnek érzem magam a plusz kilókkal. Vannak melleim, és formás vagyok. Ráadásul végre nem kell megfelelnem a sovány modell sztereotípiának” - mesélte a lány, akinek a csodálatos Ashley Graham az egyik példaképe.

Forrás: Instagram/ Tiffany Newson
Nagy Judit a legfittebb anyuka, nekünk elárulta, mi a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-nagy-judit-fittanyu-egeszseges-eletmodrol-edzesrol-meselt.htmlSok kisgyermekes anyuka nem tudja elképzelni, hogyan lehet összeegyeztetni az anyaságot a testedzéssel, a fittséggel, a helyes életmóddal. Nagy Judit azonban már korán úgy döntött, ő versenyezni szeretne a szülés után is, és ez sikerült is neki. Érdemes tanulni FittAnyutól! Ez Zsír!--Micsoda este! Iszak Eszti megmutatta, hogyan rezeg a popsija: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151008-iszak-eszti-musorvezeto-megmutatta-hogyan-rezeg-a-popsija.htmlA gyönyörű műsorvezető mostanában különösen izgalmas képeket tesz közzé nyilvános közösségi oldalán. Legutóbb a lábai közé kapott egy kókuszt (bikiniben), majd kegyetlenül behajolt, most meg popótrezeget. Ez Zsír!--Hosszú Katinka megvillantotta izmos testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151008-hosszu-katinka-uszono-megvillnatotta-izmos-testet-es-szexi-edzoruhaban-pozolt.htmlForrónadrágban és kis topban pózol legújabb fotóján az Iron Lady, aki hihetetlen formában van. Ez Zsír!--3 egészséges fogás, amit este is fogyaszthatsz http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-3-egeszseges-nassolnivalo-amit-este-is-fogyaszthatsz.htmlNapközben még viszonylag okosan étkezel, ám estére mindig farkaséhes leszel? A napi ötszöri étkezés nagyon fontos a megfelelő anyagcseréhez, ehhez pedig a vacsora is hozzátartozik. Ám az adagokra és az összetevőkre nem árt odafigyelni - íme három finomság, amiket bátran fogyassz könnyű esti étkezés gyanánt! Ez Zsír!--Danics Dóra jobb formában van, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-danics-dora-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztesenek-enekesnoje-szerelmes.htmlA 2013-as X-Faktor győztese le sem tagadhatja hogy bombaformában van! Odafigyel magára, testileg-lelkileg harmóniában van, ami maximálisan meglátszik a külsején is. Ez Zsír!--Így edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.