Mihalik Enikő izmos hasat villantott Brooklyn utcáin - Micsoda test!

Forrás: Instargam/mreniko -
modell Brooklyn fotó Mihalik Enikő izmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szerencsések az amerikaiak, amiért fényes nappal csodálhatták meg a modell szexi hasát, aki Brooklyn utcáin villantott egyet. 

Enikő, aki éppen a tengerentúlon tartózkodik, a szemüvegét törölgette, amikor megvillantotta izmos hasát a kamerának. Íme:

Forrás: Instargam/mreniko

Eddig is biztosak voltunk benne, hogy Enikő egy dögös csaj, de a kétkedőknek most itt a bizonyíték.

Mihalik Enikő csipkés fehérneműben szexiskedik a lépcsőn

Az Instagramra feltöltött fotója alapján Enikőt egy luxusfehérnemű-márka egyik új termékében láthatjuk, egy lépcsőn csücsülve. A modelltől korábban kaphattunk már fenékszelfit, smink nélküli fotót, sőt, még brutál szexi tornadresszben is fotózkodott a rajongónak. Fotó!
A cukor lenne a legádázabb ellenségünk? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/ez-zsir/20151009-a-cukor-nagyon-karos-a-testnek-uj-kutatasok-a-cukorrol.htmlÉveken át a zsírra kellett úgy tekintenünk, mint a szervezet legősibb ellenségére. Az utóbbi időben azonban ezt a szerepet a cukor vette át, és a dietetikusok szerint a hozzáadott cukor mennyiségét lehetőleg teljes mértékben száműznünk kéne az étrendünkből. Te kibírnád cukor nélkül?Ez Zsír!--Lehet egy hamburger hús nélkül isteni finom? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20151008-vega-es-vegan-hamburgereket-teszteltunk.htmlA Life.hu női szerkesztősége rajong a hamburgerért, ezért úgy döntöttünk, megkeressük a legfinomabbakat a fővárosban. A húst azonban mellőzni szerettük volna, ezért vega és vegán burgereket kóstoltunk, mert eldöntöttük, bebizonyítjuk: igenis egy húsmentes burger is lehet isteni finom! Igazunk lett - íme a nagy vegaburger-teszt eredménye! Ez Zsír!--7 finomság, ami garantáltan csökkenti az étvágyadathttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-etvagycsokkento-etelek-amik-bevalnak-ezeket-erdemes-enni-ehseg-ellen.htmlSokszor úgy tűnik, nem tudsz annyit enni, hogy kellemes teltségérzeted legyen? Figyelsz arra, mit és mikor eszel, ám ez nem látszik meg a súlyodon? Próbálkozz olyan egészséges finomságokkal, amelyek jótékony hatásaik mellett az étvágyat is csökkentik, és a szokottnál jobban eltelítenek! Ez Zsír!--Te jó ég! Brutális hasat növesztett Vin Dieselhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151007-vin-diesel-szinesz-hatalmas-pocakot-novesztett.htmlEgyik kedvenc keményfiúnk mostanában nagyon elhagyta magát – ijesztő fotókat készítettek róla. Ez Zsír!--Zimány Linda teste egyre formásabb - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151006-zimany-linda-modell-teste-egyre-formasabb-edzes-kozben-szexi-szelfit-keszitett-a-modell.htmlA modell bombaalakot villantott és szexi edzőszerkóban szelfizett, amivel egyből megvadította az internet népét. Ez Zsír!--Végzetes popófotót posztolt a legformásabb celeblány, Kendall Jennerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151003-kendall-jenner-vegzetes-popofotot-posztolt-latszik-hogy-kim-kardashian-rokona.htmlKendall Jenner le sem tagadhatná, hogy rokoni szálak fűzik Kim Kardashianhez. Az itt-ott dús, de mégis őrülten formás alak, a cuki pofi és a csodás keblek is mind-mind a Kardashian-klán (test)jellemzői. Ja és persze a formás popsi is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.