Kipróbáltuk: HRT fitnesz

blog fitnesz testmozgás HRT fitnesz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a HRT fitnesz kerül terítékre. 

HRT, azaz Health Rescue Team. Itt nem kell tartanod attól, hogy cicababákkal vagy selyemfiúkkal futsz össze az öltözőben, szuper a társaság, mindenki „span" mindenkivel. Az edzés elég kemény, tehát egy mentális felkészülés nem árt előtte. Mindig van B, azaz könnyebb mozdulat opció, ha nem tudod kivitelezni az adott gyakorlatot.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A sorozatokból az állomásonkénti 40 másodperc munka, 15 másodperc pihenő nem hiányozhat, a kötéllel (hasonló, mint a TRX), a kettlebellel, a hasprésekkel és guggolásokkal, saját testsúlyos gyakorlatokkal átszőve.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Kipróbáltuk: akro jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-kiprobaltuk-akro-joga-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: állva jártuk be a Balatonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kiprobaltuk-sup-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: görkorcsolyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-kiprobaltuk-gorkorcsolya-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a görkorcsolya kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: sparrowbaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20150505-kiprobaltuk-sparrowbag-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Sparrowbag kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: egy sportos délután a mobiledzővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150413-edzes-mobiledzovel-moveitblondie-blogger-tippjei.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel!Ez Zsír!--Kipróbáltuk: twerkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-kiprobaltuk-twerk-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a twerk kerül terítékre.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.