Hamarosan már egyetlen tabletta segítségével is kiválthatod az edzésed

Forrás: Thinkstock -
hatás diéta gyógyszer sportolás kutatás tanulmány Sydney testmozgás tabletta egyetem edzés fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha sikerül a Sydney Egyetem fejlesztése, akkor egyetlen tabletta lenyelésével kiválthatunk akár egy teljes edzést – mindezt anélkül, hogy bármelyik testrészünket is megmozdítanánk.

Végre megvalósulni látszik az a futurisztikus elképzelés, amely szerint elég csupán egyetlen helyben ülnünk, és még a kisujjunkat sem kell megmozdítanunk ahhoz, hogy jó formában lehessünk.

Forrás: Thinkstock

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Szigorú diéta? Ez történik, ha valaki túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/news/20151012-ez-tortenik-ha-valaki-tul-kover-a-szexhez-tul-kover-a-parzashoz-az-indiai-him-jaguar.htmlJobban érdekli az evés, mint a párzás Delhi állatkertjének elhízott hím jaguárját. A példányt egy szaporítási program keretében vitték az indiai fővárosba, azonban lustasága miatt visszaküldték eredeti otthonába, egy délnyugat-indiai állatkertbe. NewsOrigoFokozatosság az edzésben - Katus Attila tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-fokozatossag-az-edzesben-katus-attila-tippjei.htmlRendszeresen edzel? Jó, ha tudod, mindig van mit tanulni arról, hogyan érdemes felépíteni a napi mozgást! Ez Zsír!--Vajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigoMa sincs kedved sportolni? 10 Insta-lány, akik minden percben edzésre motiválnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-fitneszversenyzok-sportos-csajok-az-instagramon-akik-edzesre-motivalnak.htmlBiztosan veled is előfordul olykor-olykor, hogy akármennyire is imádsz edzeni, és élvezed, ha látod a testeden a változást, mégsincs kedved edzőruhába bújni és nekiindulni. De ilyenkor is van megoldás - íme 10 Instagram-csajszi, akik minden fotójukkal arra motiválnak, hogy igenis megéri sportolni. Ez Zsír!OrigoA fogyókúrás műtétek sötét oldalahttp://www.life.hu/drlife/20151009-a-fogyokuras-mutetek-sotet-oldala-kutatok-kimutattak-hogy-a-gyomorszukito-fogyokuras-mutetek.htmlMivel a kutatók kimutatták, hogy a gyomorszűkítő fogyókúrás műtétek megnövelhetik az öngyilkosság és az önkárosító magatartás kockázatát, az orvosok arra hívják fel a figyelmet, hogy a bariátriai műtéteken átesett betegeknek terápiára is szükségük van. Dr. Life--Jessica Alba edzés közben sem olyan, mint a többi földi halandóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150913-jessica-alba-edzes-kozben-nagyon-dogos.htmlMíg nekünk kivörösödik az arcunk, szétesik a hajunk, és ha netán sminket viselünk, az is lefolyik az edzés végére, addig Jessica Alba ilyenkor is egy istennő. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.