A 40-es éveiben vett fel életében először bikinit, annyira szégyellte a kövér testét!

Forrás: Glenda McElduff -
fogyás testépítő illat egészség étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Glenda McElduff 39 évesen 110 kiló volt, ma 46 éves, 70 kiló, és az élete a testépítés.

A kétgyermekes anya nem azért evett, mert éhes volt, hanem mert nem tudott ellenállni az ételek látványának és illatának. Munkából hazafelé mindig megállt egy gyorsétteremben, mert becsalogatta az illat.

Forrás: Glenda McElduff

Akkor döntötte el, hogy változtat az életén, amikor egyik lánya bekerült az Ausztrál sícsapat nemzeti válogatottjába. „Féltem, hogy nem tudok ott lenni a versenyeken, nem tudok ott lenni az olimpián. Tudtam, hogy rombolom az egészségemet, és ekkor elhatároztam, hogy változtatok.”

Forrás: Glenda McElduff

A nő edzőterembe kezdett járni. „Az első nap negyed órát ültem a kocsiban, képtelen voltam bemenni. Ekkor újra döntöttem: belevágok!” Az ösztönözte, hogy életében először felvehessen egy bikinit. A 16 hetes diéta és edzés után elképesztő formába jött Glenda, aki ma már 70 kiló és csupa izom, ráadásul testépítő versenyeken bizonyít.

Forrás: Glenda McElduff

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.