Szuperdögösre fogyott Gombos Edina

fogyás Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikában élő Gombos Edina vicces fotóval lepte meg rajongóit. De mi mást is észrevettünk a képen.

A csinos műsorvezető azon viccelődött közösségi oldalán, hogy milyen furcsa, míg odakint 30 fok van, az amerikai plázákba már megérkezett a karácsony és vele együtt a helyes dekorációk is. A fotó láttán mi azonban mást is kiszúrtunk: Gombos Edina jónéhány kilótól megszabadult, ami különösen jól áll neki. Az árulkodó fotót ITT nézheted meg.

Gombos Edina Forrás: TV2

Nádai Anikó tökéletes combot villantott - szülés után néhány héttel kirobbanó formában van http://www.life.hu/ez-zsir/20151031-nadai-aniko-volt-villalako-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-voros-szonyegen-tokeletes-alakot-combot.htmlNádai Anikó az Aranyélet című hamarosan induló új magyar sorozat bemutatóján pózolt a vörös szőnyegen. És leesett az állunk. Ez Zsír!OrigoÍgy edzi testét tökéletesre Vajna Timi - kiderült, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150926-igy-edzi-testet-vajna-timi-kiderult-mivel-tartja-magat-formaban.htmlMindig is kíváncsi voltál rá, hogy mivel tartja magát formában Vajna Tímea? Most megmutatta. Ez Zsír!OrigoAz impulzív lányok hajlamosabbak a súlygyarapodásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150926-az-impulziv-lanyok-hajlamosabbak-a-sulygyarapodasra-derul-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlAzok a lányok, akik nehezen terveznek és impulzívan viselkednek tízévesen, többet híznak serdülőkorban, mert hajlamosak a túlevésre – derül ki egy friss kutatásból.Ez Zsír!--Így fest bikiniben Csobot Adél http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-csobot-adel-es-istenes-bence-nyaralnak-bikiniben-olelik-egymast-a-tengerparton.htmlA szuperszexi Csobot Adél és a korral egyre sármosabb Istenes Bence együtt nyaralnak. A szerelmespár azt is megmutatja, hogyan.Ez Zsír!OrigoÚgy tűnik, tényleg lehetetlen lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150722-ugy-tunik-tenyleg-lehetetlen-lefogyni-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb brit kutatás azt mutatja, hogy a felesleges kilókat felszedő emberek döntő többségének soha nem sikerült visszanyernie egészséges testsúlyát.Ez Zsír!--Szalonna ízű szuperélelmiszert fejlesztettek kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-szalonna-izu-szuperelelmiszert-fejlesztettek-ki.htmlA kutatók egy olyan algatörzset hoztak létre, amely rendkívül tápláló és rengeteg antioxidánst tartalmaz, ugyanakkor szalonna ízű.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.