Hű, de kerek Vajna Timi popsija

popsi TRX fenék Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a szél fújta össze Vajna Timi idomait. Andy Vajna szépséges felesége megdolgozik a kerek popsiért.

Instagram oldalán osztotta meg Vajna Timi, hogy is készül a feszes, formás fenék. Kemény TRX edzésen vett részt, és az erről készült néhány másodpercet videót sokak nagy örömére közzétette. Te is szemügyre veheted, milyen jó formában van Timi.

@szalontai.workout #workout #trx #sport

Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) által közzétett videó,

Rippel Feri olimpikonnak készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151031-rippel-feri-olimpikonnak-keszul.htmlNagy dologra készül Rippel Ferenc. Elhatározta, olimpikon lesz. Ez Zsír!Origo6 évesen már 50 kilót nyom a kisfiú - Az evés megszállottjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-6-eves-es-50-kilos-a-kisfiu-aki-az-eves-megszallottja.htmlAz 50 kilós kisfiú elkeseredett anyukája nem tudja, mitévő legyen, fia ugyanis csak egyre hízik. Ez Zsír!--Mi a világ legszebb nőjének, az 51 éves Elle Macphersonnak a titka? Állandóan ellenőrzi a vizeletét!http://www.life.hu/ez-zsir/20151030-elle-macpherson-modell-allandoan-ellenorzi-a-teste-ph-erteket.htmlElle Macpherson, vagyis „A test”, ahogy sokan nevezik, elárulta meglepő titkát. Ez Zsír!--Gáspár Evelin: "Megtaláltak azzal a hírrel, hogy várandós vagyok"http://www.life.hu/ez-zsir/20151029-gaspar-evelin-szexi-edzos-foton-mutatta-meg-testet.htmlGáspár Evelin teste egyre vékonyabb, izmosabb és dögösebb. Rosszindulatú pletykák azonban így is szárnyra kaptak a celebcsemetéről. Ez Zsír!--Hihetetlen! Így néz ki 5 hónappal a szülés után Abbey Clancyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151029-abbey-clancy-modell-megmutatta-szules-utani-alakjat.htmlMicsoda test! A kétgyerekes modell képmegosztó oldalán tett közzé egy félmeztelen fotót magáról. Ez Zsír!OrigoHoppácska! Nádszál vékony lett Baukó Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151027-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-nadszalvekony-es-nagyon-szexi-lett.htmlIlyen karcsúnak még sosem láttuk a celebhölgyet. Vajon a ruha vagy a fogyókúra miatt lett tiniteste Évának? Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.