Szégyelli pluszkilóit Drew Barrymore?

Forrás: Northfoto -
terhesség súlyfelesleg szülés pluszkiló Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek a jelek szerint nem sikerült leadnia a második terhessége alatt felszökött pluszkilókat. Vajon ennyire zavarja őt, ezért húzott oversize felsőt?

Tavaly áprilisban született meg Drew Barrymore második kislánya, a Charlie angyalai és az E.T. a földönkívüli sztárjának azonban esze ágában sincs harcolnia a terhesség alatt felszedett kilóival. A kétgyerekes színésznő a minap Los Angeles-i könyvbemutatóján egy oversize, sötét színű felsőben igyekezett elrejteni a rajta maradt súlyfelesleget.

Forrás: Northfoto

Drew egy korábban adott szellemes nyilatkozatában elmondta, hogy egy erszényes kengurunak érzi magát a rajta maradt kilók miatt. Kétségtelen, hogy a 40 éves színésznő mára megtanulta viselni nőiesebb formáit: nemrég igazi francia dívaként élvezte nyaralását.

A jövő iskolapadja még a pluszkilókat is leolvasztja a gyerekekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150506-egy-kutatas-szerint-jobb-ha-all-a-gyerek-az-iskolapadban-mintha-ulne.html"Ülj le, egyes!" – Ez az a mondat, ami lehet, hogy a jövőben soha többé nem hagyja majd el a tanárok száját. Na nem azért, mert nem fognak több elégtelent kiosztani, hanem azért, mert a jövő iskolapadjában nem ülnek majd gyerekek.CsaládThinkstockDrew Barrymore őszinte vallomása a férjéről: "Nem volt szerelem első látásra"http://www.life.hu/csalad/20151017-nem-egybol-szerettek-egymasba-drew-barrymore-es-ferje.htmlDrew Barrymore bevallotta, hogy a tökéletes tündérmesének tűnő házassága egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt sokan gondolták. Család--Pluszkilók? Ugyan már! Így sportolj a várandósság alatt! http://www.life.hu/csalad/20150618-plusz-kilok-ugyan-mar-ezt-sportold-a-varandosag-alatt.htmlHatalmas dilemmát jelent a várandós nőknek, hogy sportoljanak-e a terhességük alatt, vagy pedig ölbe tett kézzel várják, hogy növekedjen a pici a pocakjukban. A Life.hu most tippeket ad ahhoz, hogyan tudod karbantartani a tested a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel.CsaládThinkstockDrew Barrymore 40 éves, de jól áll neki a természetesség!http://www.life.hu/trend/20150316-drew-barrymore-szineszno-40-eves-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlRemekül néz ki Drew Barrymore smink nélkül - jól áll neki az anyaság!TrendOrigoTill Attilát zavarják a pluszkilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150906-till-attilat-zavarjak-a-pluszkilok.htmlAz Ezek megőrültek! műsorvezetője odafigyel arra, hogy mindig jól nézzen ki. Zavarja, ha felszalad rá pár kiló.Ez Zsír!Fotó: Margitay Klára/Life.huHoltan találták Drew Barrymore féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20140730-drew-barrymore-feltestveret-jessica-barrymore-t-holtan-talaltak.htmlEgy nappal a 48. születésnapja előtt találták holtan autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessicát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.