VV Aurelio elkényelmesedett - Jó pár kiló felszaladt rá!

Való Világ szerelem hízás VV Aurelio kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori győztese az elmúlt hónapokban tíz kilót hízott. A háttérben nem más, mint barátnője áll, aki túl finomakat főz neki. 

Az olasz macsó és fiatal kedvese már nyár óta alkotnak egy párt. A szerelmesek nem titkolják, hogy teljesen odavannak egymásért, így nem csoda, hogy az egykori villalakó kicsit jobban elengedte magát a kelleténél - írja a Bors.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Három hónapja vagyunk együtt, és elkényeztet. Otthon vagyok vele, jókat főz. Kár tagadni, tíz kiló feljött rám, de takargatom. Néha elmegyek edzeni, de nincs motivációm, mert amikor egyedülálló az ember, akkor akar mindenkinek tetszeni. Szerintem azt akarja, hogy az ajtón se férjek ki, hogy ne tetsszek senkinek. Működik a kapcsolatunk, már édesapámnak is bemutattam. Örül, hogy végre egy rendes lány van mellettem" - mesélte Aurelio.

Hosszú Katinka miatt nyitott ki korábban egy edzőteremhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151112-hosszu-katinka-kedveert-nyitott-elobb-ki-egy-edzoterem-szazhalombattan-foto.htmlAz ötszörös világbajnok a reggelét edzéssel szerette volna kezdeni, ám hajnalban egyik edzőterem sem volt még nyitva. Egy hely azonban kinyitott, csakis Katinka kedvéért! Ez Zsír!OrigoA bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-hiressegek-akiknek-nagyon-eros-a-felsoteste-a-sztarvilagban.htmlA testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet... Ez Zsír!AFPPirner Alma bugyiban pózol - mindössze két hete szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-bugyiban-pozol-mindossze-ket-hete-szult.htmlBugyiban pózol Pirner Alma rúdtáncvilágbajnok... Két héttel a szülés után is kirobbanó formában van. Ez Zsír!OrigoCsodás átalakulás! Gáspár Győző 55 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151106-gaspar-gyozo-showman-55-kilot-fogyott-es-megmutatta-dalias-alakjat.htmlEltűnt a hasitasi és a lógó mellek, a showman úgy néz ki, mint fénykorában. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huChloe Madeley szexi hasát akarjukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-chloe-madeley-brit-teves-es-modell-szexi-kepet-osztott-meg-magarol-instagramon.htmlA brit tévés és modell újabb nyalánksággal örvendeztette meg követőit Instagram oldalán. Ez Zsír!OrigoEljött a benti sportok ideje - 4 edzésmódszer, ami biztosan hódít idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-benti-mozgasformak-a-hideg-ido-miatt.htmlKint egyre hidegebb van, és bár imádsz futni, biciklizni, de semmi kedved a ködös reggeleken vagy munka után a sötétben kimerészkedni a levegőre? Az edzést ne hagyd abba, de válogass néhány népszerű és hatásos benti mozgásforma közül! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.