Ennyire soványnak még sosem láttuk Cinthya Dictatort

fogyás Cinthya Dictator utazás Varga Viktor India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya épp Indiában utazgat, és a gyönyörű tájakon kívül, melyeket eddig meglátogatott, valami egészen más is szemet szúrt: méghozza a lány hihetetlenül vékony alakja. 

Minden jel szerint régi-új kedvesével, Varga Viktorral rója Indiát Cinthya Dictator. Amíg azonban a pár a lelki békét és az új élményeket hajtja, úgy tűnik, Cinthya a súlyából is vesztett. Legalábbis a róla készült fényképek alapján kijelenthetjük: még sosem láttuk ilyen vékonynak.

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

Ennek ellenére a lány láthatóan nagyon jól érzi magát, és sikerült remekül beleolvadnia az ország atmoszférájába.

Katalin hercegné ijesztően vékony lett - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151026-katalin-hercegno-nagyon-lefogyott-megdobbentoen-nez-ki.htmlSzinte már sokkolóan sovány Vilmos herceg neje; a róla készült legújabb képeken tisztán látszik: Katalin hercegné csont és bőr. Ez Zsír!--Így edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes! 110 kilójával úgy pörög a rúdon, mint még senkihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151024-eda-marbury-110-kilojaval-ugy-porog-a-rudon-mint-meg-senki.htmlA 110 kilós Eda Marbury megdöbbentő mutatványt visz minden alkalommal véghez, amikor a rúdra pattan. Ez Zsír!NorthfotoJesse Shand 180 kilótól szabadult meg, most megmutatta testét - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151024-jesse-shand-180-kilotol-szabadul-meg-es-megmutatta-logo-boret.htmlElképesztő súlyfeleslegtől, több mint 180 kilótól szabadult meg az egykori internetes troll, Jesse Shand. Épp azok segítettek rajta, akiknek korábban csúnyán beszólogatott. Ez Zsír!--El sem hinnéd, mi dühítette fel Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-berki-krisztian-nem-tudott-hajnali-negykor-konditeremben-edzeni-nyiregyhazan.htmlElég kellemetlen meglepetés érte Berki Krisztiánt Nyíregyházán. A magyar macsó nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Ez Zsír!OrigoKiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.