Kate Winslet gyűlöli a fura, betarthatatlan diétákat

Forrás: AFP/Mike Windle -
diéta Kate Winslet fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem tartozott a csontsovány sztárok közé, de mi így is imádjuk: Kate Winslet jobban néz ki, mint valaha, de ezért bizony neki is tennie kell. 

A színésznő az új, Steve Jobs életéről szóló filmben kapott fontos szerepet, ennek kapcsán egy vele készült interjúban mesélt a diétázási szokásairól. ,,Próbálok egészségesen étkezni, de abban hiszek inkább, hogy mindent lehet, de csak mértékkel. Az ilyen-olyan kúrákat nem kedvelem, inkább a megfelelő adagokban hiszek. És hát betartani sem annyira tudom a dolgokat: ha elhatározom, hogy mondjuk egy hónapig nem iszom alkoholt és nem eszem semmit, ami cukrot tartalmaz, akkor pillanatok múlva a konyhában találom magam egy szelet sütivel és egy pohár rozéval a kezemben" - mesélte a világsztár.

Forrás: AFP/Mike Windle

Kate elmondta azt is, nagyon sok vizet iszik, de ennek az is az oka, hogy sokat repül, olyankor pedig különösen dehidratált lesz a bőre. A színésznő a szépségápolásra sem fordít annyi időt, mint kollégái: ,,Próbálok időnként eljutni a kozmetikushoz, 8 hónap után tegnap ez épp sikerült is" - mesélte a világsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.