Egy Down-kóros testépítőn ámul a világ

Forrás: Instagram/ Collin Clarke -
fogyás testépítő Down-kór verseny Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután egy évig edzett keményen és közel 30 kilótól szabadult meg, készen áll első versenyére a 22 éves Down-szindrómás fiú, Collin Clarke.

A modell, Madeline Stuart sikerei után újabb Down-szindrómás fiatal tűnt fel, akire felfigyelt az egész világ. Collin Clarke szombaton indult első testépítő versenyén, a louisville-i Kentucky Muscle Competition elnevezésű megmérettetésen, amit elképesztő eredménnyel zárt, ugyanis 5. lett.

Forrás: Instagram/ Collin Clarke

Az elképesztő az egészben, hogy nem is ez a legnagyobb eredménye. A fiú egy évvel ezelőtt túlsúlyos és depressziós volt. Akkor találkozott személyi edzőjével, aki szinte teljesen új embert faragott belőle. Collin lefogyott 30 kilót, az edzésnek köszönhetően ráadásul kognitív és szociális képességei is javultak, és nem utolsó sorban sokkal boldogabb lett.

A versenyen készült képeket itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.