190 kiló volt,nem vette észre, hogy terhes

Forrás: Instagram/anyceb -
diéta terhesség kisbaba hízás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyce állandóan túlsúllyal küzdött, így a sok pluszkiló mellett fel sem tűnt neki, hogy kisbabát vár.

A 30 éves nő úgy gondolta, hogy a gyorséttermi kajáknak köszönheti a súlygyarapodást. Majd amikor már borzalmas alhasi fájdalmakkal küzdött, és kórházba szállították, akkor derült ki, hogy terhes és a kilencedik hónapban van – írja a dailymail.

Forrás: Instagram/anyceb

A nő a szülés utána kőkemény fogyókúrába kezdett, és az alacsony szénhidráttartalmú diétának köszönhetően már 104 kilótól megszabadult.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Adele nagyon lefogyott - Hihetetlen formában van az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151118-adele-nagyon-lefogyott-hihetetlen-formaban-van-az-enekesno.htmlA telt idomairól ismert énekesnő egyre karcsúbb! Adele-t, akinek Hello című dala felrobbantotta az internetet, New Yorkban kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Ennyire soványnak még sosem láttuk Cinthya Dictatorthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151115-cinthya-dictator-lefogyott-indiaban-meg-sosem-lattuk-ilyen-sovanynak.htmlCinthya épp Indiában utazgat, és a gyönyörű tájakon kívül, melyeket eddig meglátogatott, valami egészen más is szemet szúrt: méghozza a lány hihetetlenül vékony alakja. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes! Elképesztő testet villantott két nappal a szülés után a fitneszguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-sophie-guidolin-formas-testet-villantott-ket-nappal-a-szules-utan.htmlIkerterhessége alatt sem hagyott fel a kemény edzésekkel a fiatal fitneszguru, aki annak idején többször kiverte a biztosítékot azzal, hogy hatalmas súlyokat emelgetett állapotosan. Ennek meg is lett az eredménye: Sophie Guidolin teste elképesztően fest két nappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoEl sem hinnéd, mi dühítette fel Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-berki-krisztian-nem-tudott-hajnali-negykor-konditeremben-edzeni-nyiregyhazan.htmlElég kellemetlen meglepetés érte Berki Krisztiánt Nyíregyházán. A magyar macsó nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Ez Zsír!OrigoKiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--Elképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.