Elképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!

alak Hódi Pamela diéta formás alak Berki Natasa Zselyke edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. 

Formás fenék, vékony derék - Hódi Pamela alakja olyan, akár egy hangszer, még gitározni is lehetne rajta. Berki Krisztián szerelme sokkal jobb formában mint valaha, pedig már egy gyönyörű gyermek büszke édesanyja. Hódi Pamela egyszerűen bombasztikusan fest!

Forrás: Origo

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

A jófajta gabona csodákat tesz a testtel - ne hagyd ki az étrendedből!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-gabonafogyasztas-mit-es-mennyit-erdemes-enni.htmlA gabonafogyasztás mennyiségéről megoszlanak a vélemények, az azonban biztos, hogy a megfelelően kiválasztott gabona nélkülözhetetlen eleme a mindennapi táplálkozásunknak. No de mit és mennyit fogyasszunk belőle? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Bencsik Tamara lapos hasat villantott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-bencsik-tamara-kockas-hasat-villantott-az-enekesno-foton-mutatta-meg-az-edzes-vegeredmenyet.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk, hiszen Tamara igazi álomalakot posztolt a követőinek. Ez Zsír!OrigoVajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-toth-gabi-enekesno-felszedett-nehany-plusz-kilot.htmlA Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány pluszkiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja. Ez Zsír!--Tanuld meg irányítani a figyelmedet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-jogaiskola-a-jogaklikkel-iranyitsd-a-figyelmed-es-megkapod-a-valaszt-a-legnagyobb-kerdesre.htmlA jógagyakorlás egyik jótékony hatása, hogy megtanít irányítani a figyelmedet. Amíg sikerül figyelő pozícióba helyezkedned, addig maximálisan jelen vagy. Ha figyeled a tested, nem lehetsz azonos a testeddel. Ha figyeled a lélegzeted, nem lehetsz azonos a lélegzeteddel. Ha figyeled az elmédben zajló folyamatokat, akkor nem lehetsz azonos az elméddel. Akkor ki vagy valójában?Ez Zsír!ThinkstockMádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--Rábaközi Andrea: "Ezért a külsőért meg kellett szenvedni"http://www.life.hu/ez-zsir/20151119-rabakozi-andrea-kemeny-edzessel-es-dietaval-tartja-formaban-magat.htmlGeszti Péter nagysikerű, Áj Láv Jú című számából készült klip főszereplőjeként férfiak tömegei szerettek bele. 25 év után Andrea külseje szinte semmit sem változott - titkát most elárulta az olvasóknak. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.