Viszlát, avokádó! 6 zsírgyilkos szuperélelmiszer 2016-ra

Forrás: Thinkstock -
szuperélelmiszer ecet avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az avokádó csodás, jótékony hatásairólmár a Life.hu is beszámolt, ám a következő 6 élelmiszer hatalmas sláger lesz 2016-ban!

Trendek jönnek és mennek, nemcsak a divatban, de az étkezésben is. Az avokádó jó ideje "divatos" élelmiszer, ám most megérkeztek a trónkövetelők: a következő 6 étel zsírbontó hatásaira esküsznek most a Daily Mail szakértői.

A kókuszecet

főleg Ázsiában népszerű, de jótékony hatásait nézve hamarosan nálunk is az lesz. Telis tele van káliummal, ami segít kontrollálni a vércukorszintet és serkenti az anyagcserét is. Használhatod salátákra, de reggel egy kanál kókuszecet egy pohár vízzel is remek méregtelenítő.

Forrás: Thinkstock

A fahéj

is nagyon népszerű lesz: zsírbontó hatásairól már mi is írtunk, de meleg teához adva is kifejti szuper hatásait.

A hínárfélék

már nemcsak a japán konyhában lesznek népszerűek: ezek vitaminokban és ásványi anyagokban nagyon gazdagok, és gyorsítják az emésztést.

Kurkuma tejjel?

Furcsán hangzik, pedig hamarosan ez lesz a sláger, a kurkuma ugyanis igazi zsírgyilkos, arra azonban készülj fel, hogy némileg csípős is.

Forrás: Thinkstock

Gránátalma ital

antioxidánsokban és rostokban nagyon gazdag, abszolút segít kontrollálni a súlyunkat, ha rendszeresen fogyasztjuk.

Az üröm tea

népszerűsége is egyre nagyobb: segíti a szervezet méregtelenítését, az anyagcserét, arra azonban figyelj, hogy kúraszerűen fogyaszd, 3-4 hét után állj le vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.