Magyarország Szépe Kiss Daniella szépség edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország szépe megmutatta, mitől lendül formába. Daniellának nincs könnyű dolga, ugyanis egy kemény edző tartja szemmel.

A szépségkirálynő elmesélte, nem hízékony típus, de ha egészségtelenül táplálkozik, az meglátszik rajta. Heti négyszer-ötször edz, és már látja a változást.

„Azt mondhatom, Daniella nagyon ügyes, megmutatom a gyakorlatot és azonnal elsajátítja, nem kell neki többször megmutatni" – mondta Berkes László, Daniella edzője.

„Az jó, amikor úgy jössz edzeni, hogy már alig várod. Még ha fáradt is vagyok, 10 perc alatt felpörget az edzés. A vádlimon és a fenekemen látom a változást" – mondta Daniella.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Beszéljünk a testtudatról!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-testtudat-jelentosege.htmlHa azt mondom, a jógázás fejleszti a testtudatot, valószínűleg bólogatsz a monitor előtt ülve, hiszen ez szinte köztudott. De hogyan is működik ez pontosan, hogyan fejleszti a jóga a testtudatot? Ez Zsír!--Hosszú Katinka megmutatta brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-hosszu-katinka-megmutatta-tokeletes-hatizmat.htmlTényleg az Iron Lady a legjobb becenév Hosszú Katinkára, de nemcsak a tökéletes izomzata, hanem akaratereje miatt is.Ez Zsír!--Kiderült, mitől olyan tökéletes Kimi Räikkönen kedvesének popsija: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-kimi-raikkonen-kedves-minttu-virtanen-tollaslabdaval-tartja-karban-a-testet.htmlA Forma-1 korábbi világbajnokának, Kiminek a kedvese, és gyemrekének anyja szinte mindig dögös. Csodás az alakja, gyönyörű a bőre, és boldogan mosolyog a kamerába. Most az is kiderült, hogyan tartja karban a testét. Ez Zsír!--Gáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőterembőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-gaspar-eveline-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlNos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb. Ez Zsír!--Egy Down-kóros testépítőn ámul a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151118-collin-clarke-down-koros-fiu-30-kilot-fogyott-es-rengeteget-edzett-hogy-testepito-lehessen.htmlMiután egy évig edzett keményen és közel 30 kilótól szabadult meg, készen áll első versenyére a 22 éves Down-szindrómás fiú, Collin Clarke. Ez Zsír!--Adele nagyon lefogyott - Hihetetlen formában van az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151118-adele-nagyon-lefogyott-hihetetlen-formaban-van-az-enekesno.htmlA telt idomairól ismert énekesnő egyre karcsúbb! Adele-t, akinek Hello című dala felrobbantotta az internetet, New Yorkban kapták lencsevégre. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.