Micsoda bikinialak! A 40 éves Eva Longoria testét egy 20 éves is megirigyelné

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sbch -
alak Született feleségek bikini Eva Longoria bikinialak edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő alakja van a Született feleségek negyvenéves sztárjának! Feszes bőr, izmos has - még egy húszéves is simán megirigyelné Eva Longoria testét!

A Született feleségek egykori sztárja rendszeresen sportol, ami meg is látszik alakján. Eva Longoria negyvenévesen is feszes bőrrel és csodálatos alakkal rendelkezik, simán letagadhatna 10 évet a korából. Csodás bikinialakjára már múltkor is rácsodálkoztunk, amikor egy igazán dögös, kék bikiniben és napszemüvegben bukkant ki a tenger habjaiból. Ezúttal egy rózsaszín darabra esett a választása, a fürdés mellett pedig a sportolás sem maradhatott el.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sbch

És íme, Eva Longoria, amikor bikiniben sportol a parton:

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sbch

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.