"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkát

Forrás: Facebook/Mádai Vivien -
séta diéta bombaalak fogyás babakocsi hízás Mádai Vivien evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben.

Mádai Vivien kisfiának köszönhetően lendült formába. Mióta a csöppség tipegni kezdett, egy perc nyugta sincs anyukájának – írja a Story.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim. A fogyást eredményező életmódváltás elsősorban nem az alakom, hanem az egészségem érdekében határoztam el. Ennek egyik fő része, a napi egy óra séta, amely most már teljesen beépült az életünkbe. A hegyek között lakunk, így jó edzésnek számít, amikor a babakocsit felfelé tolom. A másik nagy váltás az étkezésemben következett be. Zénó mellett nincs időm hosszasan lakmározni, így azokat az egészséges és könnyű ételeket eszem, melyeket neki készítek" – mondta Vivien.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/antal-timi-az-ez-zsirban-BjaBGuBSVzzXeRCy
Majka: "Egészségesen étkezni költségesebb dolog"http://www.life.hu/ez-zsir/20151123-majka-rapper-bevallotta-odafigyel-a-taplalkozasara-es-sportos-eletmodot-folytat-a-cigit-is-letette.htmlKiderült, hogy a rapper nagyon figyel az alakjára, a sport mellett pedig az is fontos számára, hogy milyen tápanyagokat visz a szervezetébe. Ez Zsír!--Kiss Daniella elárulta csodás alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-kiss-daniella-magyarorszag-szepe-szepsegtippjeirol-es-edzeserol-vallott.htmlMagyarország szépe megmutatta, mitől lendül formába. Daniellának nincs könnyű dolga, ugyanis egy kemény edző tartja szemmel. Ez Zsír!--Gáspár Evelin egyre vékonyabb - szelfi az edzőterembőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151120-gaspar-eveline-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-gyozo-lanya.htmlNos, a kemény edzések meghozták a várva várt eredményt, és Gáspár Győző lánya egyre csinosabb. Ez Zsír!--190 kiló volt,nem vette észre, hogy terheshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151119-anyce-190-kilosan-sem-vett-eszre-hogy-terhes-es-a-kilencedik-honapban-van.htmlAnyce állandóan túlsúllyal küzdött, így a sok pluszkiló mellett fel sem tűnt neki, hogy kisbabát vár. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--Megmutatta izmos felsőtestét ÉNB Joehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151027-enb-joe-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megmutatta-izmos-felsotestet.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújának fotója láttán sok csaj rátapad majd a monitorra. Végre nem csak a pasiknak, hanem nekünk, nőknek is kedveskedtek egy képpel a sorozat sztárjai. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.