Bréking! Fitneszvilágbajnok lett az ExperiDance táncművésze

Forrás: Bistei Judit, -
Bistei Judit világbajnok ExperiDance fitneszbajnk Bangkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyérmes lett Bistei Judit, a VII. World Bodybuilding & Physique Federation (WBPF) Világbajnokságon, Bangkokban. Judit két és fél éve jár edzőterembe és eddig minden amatőr versenyt megnyert, amelyen elindult, köztük a WBPF Európa Bajnokságot is.

Bistei Judit, az ExperiDance alapító tagja azért kezdett edzeni, hogy az akrobatikus táncelemeket könnyebben meg tudja valósítani és a színpadi megjelenése is fejlődjön. A versenyzésbe edzője, Csörgő Adrienn világbajnok bíztatására vágott bele, és a tánctársulat is folyamatosan támogatja.
Judit több hónapos intenzív felkészülésen van túl, ami heti 5 súlyzós edzést, és szigorú, főleg csirkemellből, rizsből és zabpehelyből álló diétát jelentett. Judit emellett a táncban is 100 százalékosan teljesített, hiszen a felkészülési időszak jó része egybeesett a társulat németországi turnéjával, így az egész napos próbák és az esti előadás után, éjszakánként jutott el az edzőterembe.

Forrás: Bistei Judit,

A WBPF világversenyen nem csak a kifogástalan szépségű test számít, de a versenyzőknek egy kreatív koreográfiát is be kell mutatniuk. Judit – aki az ExperiDance-ben a koreográfusi munkában is segít Román Sándor művészeti vezetőnek – óegyiptomi stílusú mozdulatsort alkotott magának. Kék-ezüst jelmezét Kleopátra inspirálta és testvérével, Bistei Zsuzsanna jelmeztár-vezetővel együtt tervezték meg.

Bistei Judit a Revans című sikerdarab női főszereplője. Legújabb táncteljesítménye, hogy az Én, Leonardo előadásain kápráztatja el a közönséget a gravitációt meghazudtoló akrobatikus duettel, melyet Péli Róberttel adnak elő. A művész 7 éves kora óta táncol, 15 évesen bekerült a Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc és színházi tánc tagozatára, 1 évet töltött a Honvéd Együttesben, 2000-ben pedig alapító tagjává vált az ExperiDance tánctársulatnak. Idén augusztusban színvonalas szakmai munkájáért Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Mi a tökéletes combok titka? Potornai Petra fitneszmodell elárulja!http://www.life.hu/ez-zsir/20151125-potornai-petra-fitneszmodell-edzesrol-es-etkezesrol-meselt.htmlMég csak 23 éves, de már számtalan jelentős sikert tudhat maga mögött a csinos Potornai Petra. Edzésről, étkezésről és motivációról faggattuk a magyar fitneszmodellt.Ez Zsír!--"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-madai-vivien-musorvezeto-elarulta-bombaalakjanak-titkat.htmlA műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben. Ez Zsír!--Teljes kiőrlésű gabona, nem csak diétázóknak - 5 finomság, ami formában tart!http://www.life.hu/ez-zsir/20151124-dieta-es-eletmod-teljes-kiorlesu-gabonabol-keszult-finomsag.htmlNem csak akkor érdemes teljes kiőrlésű gabonából készült ételeket fogyasztanod, ha le akarsz adni pár kilót: cseréld le a fehér lisztet egészségesebb verziókra, és igen hamar tapasztalod majd a pozitív hatásokat. Íme, öt egyszerű recept, amiket akkor is imádni fogsz, ha eddig nem figyeltél különösebben arra, mit mivel kombinálsz!Ez Zsír!--Fitneszmodell lesz Kőváry Anetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-fitneszmodell-lesz-kovary-anett-a-morning-show-egykori-hirszerkesztoje.htmlA Morning Show egykori hírszerkesztője nagy elhatározást tett és azóta rengeteg energiát fektet a teste formálásába. Ez Zsír!--Csodáld meg Nyári Dia gyönyörű hasát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151125-nyari-diana-szineszno-alakja-csodalatos.htmlA Barátok közt színésznőjének egyre formásodik az egyébként is csinos alakja. Ez Zsír!--Evelin után Gáspár Virág is rengeteget fogyott - Apja névnapi fotót tett közzé róla!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-gaspar-gyozo-nyilvanos-kozossegi-oldalan-koszontotte-fel-a-lanyat-evelint.htmlNovember 26-án, Virág napján szuper fotóval köszöntötte kisebbik lányát Győzike. Virág kész nő lett, és csinosabb, mint valaha. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.