Borbás Marcsi koplaltatja a férjét

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi -
Gasztroangyal utazás főzés Borbás Marcsi munka férj koplalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető munkája miatt rengeteget van távol az otthonától, ennek pedig férje a legnagyobb kárvallottja.

Borbás Marcsi a Gasztroangyal című műsorral állandóan úton van, hogy a tévénézőket megismertesse a legfinomabb falatokkal. A műsorvezető 12 éve ismerkedett meg a férjével, aki bizony sokszor koplal, amikor Marcsi napokig távol van otthonától – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Borbás Marcsi

„A forgatások miatt rengeteget vagyok távol, ezért megesik, hogy napokon át nem tud rendes meleg ételt enni a férjem, úgy is fogalmazhatnék, hogy miattam koplal. Régebben minden áldott nap főztem, most meg hosszú idő telik el, mire ismét tűzhely elé keveredek" – magyarázta Marcsi.

Lepd meg a családod egészséges kenyerekkel! 3 tuti recept kezdőknek ishttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-egeszseges-hazi-kenyerek-kefires-magvas-zoldfuszeres-gaz-vagy-villanysutoben.htmlNem lehet eleget beszélni arról, hogy az egészséges életmód egyik fontos eleme a minőségi szénhidrátok fogyasztása. Éppen ezért ma már azok, akik tudatosan étkeznek, ha tehetik, hanyagolják a bolti fehér, vagy malátával barnára színezett, de fehérlisztből készült kenyereket. Ha még nem próbáltad ki a kenyérsütést, sőt kenyérsütő gépre sem ruháztál be, akkor se csüggedj: mutatunk 3 pofonegyszerű és egészséges kenyérreceptet, amelyek gáz-, illetve villanysütőben is elkészíthetőek! Ez Zsír!ThinkstockAnyaszült meztelenül pózolnak Lengyelország sztársportolóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-lengyelorszag-sztarsportoloi-anyaszult-meztelenre-vetkoztek-egy-jotekony-celokra-keszult-naptarhoz.htmlMinek takargatni azt, ami szép? Néhány bevállalós lengyel sportoló összeállt, és megmutatta csodás testét teljes valójában egy jótékony célokra készült naptárhoz. Ez Zsír!--Csonka András és Varga Izabella sokat edzhettek az idén - Díjazták a két sztárt!http://www.life.hu/ez-zsir/20151202-csonka-andras-es-varga-izabella.htmlTegnap este több híresség is megjelent a Fitbalance minden évben megrendezett nagyszabású eseményén, ahol díjakat osztottak ki különböző kategóriákban. Néhány nyertes nagyon meglepődött a végeredményen. Ez Zsír!OrigoHoppá! Mariah Carey nagyon lefogyott!http://www.life.hu/ez-zsir/20151202-mariah-carey-enekes-nagyon-lefogyott.htmlAz énekesnőt manapság kerek pofival és méretes combikákkal láttuk. Úgy látszik, most megtört a jég, és sikerült lefogynia. Ez Zsír!AFPElképesztő! Így fogyott le 3 év alatt testsúlyának felére a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-egy-20-eves-lany-harom-ev-alatt-testsulya-felere-fogyott-le-ime-a-titka.htmlA magát AvocadoToesnak becéző lány egy közösségi oldalon osztotta meg a nagyérdeművel látványos fogyását képekben. Ez Zsír!--Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.