Dukai Regina popsija több, mint tökéletes

popsi tökéletes Dukai Regina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán, amiért követői igencsak hálásak voltak.

A bringázás közben is szexi modell, aki rendszeresen mély dekoltázzsal gyúr, most azt is megmutatta, hogy kell kemény popsit formálni. A kommentelők szerint azonban erre már nincs szüksége, ugyanis Regina popsija már így is több, mint tökéletes.

Forrás: Instagram/ Dukai Regina
Nekik sikerült! A legdurvább sztárfogyások 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-sztarok-akik-nagyon-sokat-fogytak-2015-ben-adele-john-goodman.htmlNekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült! Ez Zsír!--Mennyi az annyi? Figyelj az adagokra, és karcsú leszel!http://www.life.hu/ez-zsir/20151201-etkezes-es-eletmod-igy-erdemes-odafigyelni-az-adagokra.htmlA minőség mellett a mennyiség is nagyon lényeges, ha étkezésről van szó. Ha az egészséges hozzávalókat részesíted előnyben, érdemes ügyelned arra is, miből mennyit eszel. De vajon mennyi az annyi? Utánajártunk!Ez Zsír!ThinkstockHorváth Éva nejlonba csomagolva, egy szál bugyiban edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-horvath-eva-modellt-nejlonba-csomagoltak-o-igy-edz-es-olvassza-le-a-kilokat-magarol.htmlA modell egy különleges edzésformát választott, hogy formába lendüljön, a folyamat közben pedig még a bugyiját is megvillantotta. Ez Zsír!--Végigette a forgatását Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-amanda-seyfried-szineszno-vegigette-a-kaosz-karacsonyra-forgatasat.htmlAz amerikai színésznő saját bevallása szerint nincs ellene a finom falatoknak, legújabb filmjének forgatása alatt pedig alig tudta abbahagyni az evést. Ez Zsír!--Zimány Linda szexi dekoltázst villantott edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-zimany-linda-modell-szexi-dekoltazzsal-edzett-egy-labda-segitsegevel.htmlA modell előszeretettel mutatja meg, milyen gyakorlatokat végez annak érdekében, hogy megőrizze tökéletes alakját. Ez Zsír!--Borbás Marcsi koplaltatja a férjéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-borbas-marcsi-a-gasztroangyal-cimu-musor-musorvezetojenek-ferje-van-hogy-koplal.htmlA műsorvezető munkája miatt rengeteget van távol az otthonától, ennek pedig férje a legnagyobb kárvallottja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.