Hódi Pamela diéta TV2 lapos has sovány Édes Élet edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan sajtot is reszelhet izmos kockahasán Berki Krisztián kedvese, akinél úgy tűnik, bevált a kemény, önsanyargató diéta.

Pamela elhatározta, hogy tökéletes szeretne lenni, hiszen Berki Krisztián sokszor hangoztatta már, hogy fogyókúrázzon. A műsorvezető ugyanis azt szeretné, ha párja – akárcsak ő – kifogástalan külalakkal rendelkezne. Nos, az Édes Élet sztárja most belehúzott, és négy hét diéta, valamint kemény edzést követően tökéletesen lapos és izmos a hasat villantott.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

„4 hét diéta eredménye. Hétről-hétre jobb és jobb lehetek, csak egy kis akarat és bíztatás kell" - írta a kép mellé Pamela.

Nádszálvékony lett Britney Spears: Szexi szelfik!http://www.life.hu/ez-zsir/20151208-britney-spears-sokat-fogyott-es-nadszalvekony-lett-most-ugy-nez-ki-mint-fenykoraban-karrierje-elejen.htmlA világhírű énekesnő brutálisan vékony lett és ezt most egy szelfin közszemlére is tette. Ez Zsír!--Sarka Katán csavartunk egyet – Jógára vittük a modellthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-sarka-katan-csavartunk-egyet-jogara-vittuk-a-modellt-ahol-nagyon-jol-teljesitett.htmlA kétgyermekes családanya mindig top formában van, és a sportok szerelmese. Amikor meghívtam a jógaórámra, azonnal igent mondott, bár életében másodszor próbálta ki a csavaros ászanák világát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoBorbás Marcsi koplaltatja a férjéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-borbas-marcsi-a-gasztroangyal-cimu-musor-musorvezetojenek-ferje-van-hogy-koplal.htmlA műsorvezető munkája miatt rengeteget van távol az otthonától, ennek pedig férje a legnagyobb kárvallottja. Ez Zsír!--Kiderült, hogyan tartja karban álomalakját Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-cindy-crawford-szupermodell-megmutatta-hogyan-tartja-karban-alomalakjat-ugralokotelezessel.htmlA 49 éves modell egyszerű, de mégis nagyszerű edzésformát választott - lehet, hogy nekünk is ki kellene próbálni az ugrabugrálást? Ez Zsír!--Kicsi a bors, de szupererős! Nemes Renáta Larissza, a pehelysúlyú fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-fitneszmodell-nemes-renata-larissza-meselt-edzesrol-etkezesrol-versenyzesrol.htmlA fiatal, törékeny lány mindössze 151 centi és 42 kiló, ám izmait, alakját bárki megirigyelhetné. Vajon egy ilyen méretekkel megáldott sportolónak mennyire kell odafigyelnie az edzésre, az étkezésre? Erről faggattuk Nemes Renáta Larisszát. Ez Zsír!--Nem akar diétázni a 107 kilós tinédzser, mert nem akarja elrontani a gyerekkoráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-harry-palmer-14-eves-fiu-nem-akar-dietazni-mert-nem-akarja-elrontani-a-gyerekkorat.htmlHarry Palmer még csak 14 éves, de a súlya dupla akkora, mint más hasonló korú gyereké. Hiába aggódják betegre magukat a szülei, a fiúnak esze ágában sincs fogyni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.