Elhízásjárványt okozhatnak a plus size modellek?

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
modell elhízás egészségtelen életmód plus-size életmód megbetegedés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minél népszerűbbek lesznek a telt idomú modellek, annál nagyobb eséllyel fogadják el az emberek a túlsúlyukat, ezzel együtt pedig az egészségtelen életmódjukat és a velejáró megbetegedéseket.

Míg egyesek örömmel üdvözölték a plus size modellek megjelenését a divatiparban, addig mások aggódnak, hogy általuk nem csupán az egészséges, telt idomokkal, hanem az egészségtelen túlsúllyal szemben is sokkal elfogadóbbakká válnak az emberek.

Ashley Graham egyike a világ legkeresettebb plus size modelleinek Forrás: Instagram/Ashley Graham

Gömbölyű a divat! - A legszebb plus-size modellek

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme, a legismertebb gömbölyű szépségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.