Különleges edzést tartott lányával Rubint Réka

Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi -
korcsolya karácsony torna Rubint Réka Schobert Lara edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nem mindennapi edzéssel készült a tél és a sport szerelmesei számára: korcsolyás tornát tartott a Jégteraszon, ahová lánya, Lara is elkísérte.

Igazi téli időjárás, karácsonyi hangulat és siklásra csábító tükörsima jégpálya fogadta a téli sportok és a testedzés szerelmeseit a Jégteraszon, ahol jó hangulatú, különleges edzést tartott Rubint Réka. A Pestújhelyi Gyermekotthon kis lakói örömmel csatlakoztak a tornához.

Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi
Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi
Forrás: Red Lemon Media/Rácz Tomi

A Schobert család egyébként a jégkorcsolya mellett több téli sportot is űz. „Én síelni tudok, Norbi pedig snowboardozik. Ugyan nem járunk rendszeresen, de a gyerekeket elvittük már síelni, jövő év elejére pedig sí tábort is tervezünk" – árulta el a fitneszkirálynő, aki már hetek óta nagyon készül a karácsonyra.

„Égősorokkal díszítettük fel a kerti fákat és az egész házat, kint van már az asztali dísz is. A közös család sütéshez is beszereztem már a kis formákat, amivel majd kiszaggatjuk a süti figurákat. Minden gyermekem elkészült már a Jézuskának írt levéllel is" – árulta el Réka.

Melyik téli sport égeti a legtöbb kalóriát?

Sífutás, síelés, korcsolyázás vagy curling - melyik sport a leghatékonyabb kalóriafelhasználás szempontjából? A Life.hu cikkéért kattints ide!

5 celebdiéta, amit soha ne próbálj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20151209-celebdietak-amiket-nem-erdemes-kiprobalni.htmlHa fogyásról van szó, a világsztárok bármire képesek, hiszen sokszor rövid idő alatt kell bombaformába hozniuk magukat. A táplálkozási szakértők azonban úgy vélik, ezek a diéták nem mindig egészségesek, és hosszú távon többet árthatnak, mint használnak. Íme, öt veszélyes fogyókúra, amelyeket még véletlenül se kövess! Ez Zsír!--Félelmetesen hajlékony nő az internet új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151215-zlata-gumino-uj-naptart-keszitett-hajlekonysagarol.htmlAz orosz származású Zlata művésznévre hallgató lány már tavaly is kiadott egy naptárat, idén azonban még extrémebb pózokkal és jelmezekkel tért vissza. Ez Zsír!--Radics Gigi dögösebb, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-radics-gigi-szexi-fuzoben-villantotta-meg-alakjat-a-rajongoknak-foto.htmlA gyönyörű énekesnő az utóbbi hónapokban keményen edzhetett, mert olyan darázs dereket villantott tegnap a közösségi oldalán, hogy leesett az állunk! Ez Zsír!--Edzőruhában is szuperdögös Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151215-zimany-linda-edzoruhaban-is-szuperdogos.htmlA modell újabb dögös edzőtermi szelfivel lepte meg Instagram-követőit. Ez Zsír!--Hús-vér nők utánozták le a Pirelli naptárban meztelenkedő Amy Schumerthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151212-amy-schumer-pirelli-naptar-fotojat-harom-plus-size-no-utanozta-le.htmlDaniella, Hannah és Jade örömmel mondtak igent egy brit lap felkérésére, hogy Amy Schumert utánozva ők is egy szál bugyiban pózoljanak a kamerának – úgy, ahogyan a Pirelli naptárban is láthattuk. Ez Zsír!OrigoMindenük a tánc - 4 magyar nő, akik örökre beleszerettek a legnőiesebb mozgásformábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-a-tanc-szereteterol-faggattuk-molnar-andit-felmery-lilit.htmlEgy gyönyörű balerina, egy országszerte híres táncművész, aki nem mellesleg tévéműsorok sztárja, egy háttértáncos és egy fitneszbajnok, aki az ország egyik leghíresebb társulatának oszlopos tagja. Mindannyian megtalálták azt a mozgást, amibe egy életre beleszerettek, ez pedig a tánc. Arról faggattuk őket, hogyan és miként jött ez a szerelem. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.