Ilyen vékonynak még nem láthattad Kim Kardashiant - Megdöbbentő fotó került elő

Forrás: Northfoto -
botrányhős alak vékony Kim Kardashian Kanye West súlyfelesleg kim kardashian celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leesett az állunk Kim Kardashian nyolc évvel ezelőtti fotójától, mely egy fotózáson készült róla. Ilyen vékonynak ugyanis még sosem láthattuk a celebnőt. 

Egy nyolc évvel ezelőtti fotózáson készült képpel nosztalgiázott Kim Kardashian, aki mostanában placentájából csemegézik előszeretettel. Szinte sokkolt minket a látvány, hiszen már-már azt is elfelejtettük, hogy a popókirálynő - akit terhessége alatt már orvosa is figyelmeztetett, hogy nem hízhat többet - valaha karcsúbb vonalakkal rendelkezett. Egy azonban nem változott az évek során: Kim csaknem tíz évvel ezelőtt is előszeretettel mutogatta magát.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Micsoda bikinialak! A 40 éves Eva Longoria testét egy 20 éves is megirigyelnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-a-40-eves-eva-longoria-fantasztikus-bikinialakot-villantott.htmlElképesztő alakja van a Született feleségek negyvenéves sztárjának! Feszes bőr, izmos has - még egy húszéves is simán megirigyelné Eva Longoria testét! Ez Zsír!--"Öt éve eljött nálam a klimax" - Ettől fogy Zoltán Erikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-zoltan-erika-a-klimax-miatt-fogy.htmlAz énekesnő két ruhamérettel lett kisebb. A hormonjai nem háborúznak, szerinte ennek köszönhető a sikere. Ez Zsír!--Edzőruhában is szuperdögös Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151215-zimany-linda-edzoruhaban-is-szuperdogos.htmlA modell újabb dögös edzőtermi szelfivel lepte meg Instagram-követőit. Ez Zsír!--Hús-vér nők utánozták le a Pirelli naptárban meztelenkedő Amy Schumerthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151212-amy-schumer-pirelli-naptar-fotojat-harom-plus-size-no-utanozta-le.htmlDaniella, Hannah és Jade örömmel mondtak igent egy brit lap felkérésére, hogy Amy Schumert utánozva ők is egy szál bugyiban pózoljanak a kamerának – úgy, ahogyan a Pirelli naptárban is láthattuk. Ez Zsír!OrigoHogy kell kinéznie egy sportolónak? http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-elsportolok-teste-howard-schatz-fotos-kepei.htmlHogy kell kinéznie egy élsportolónak? Kötelező a tökéletes test? De meg lehet pontosan határozni, milyen is az valójában? Howard Schatz egy remek fotósorozattal mutatta be nemrég, mennyiféle lehet az izmos test, szálkás alak. Ez Zsír!--Hoppá! Kockásra formálta hájas hasát Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-britney-spears-enekesno-kockas-hasat-villantott.htmlAz énekesnő mostanában kapott hideget-meleg, amiért igencsak elhanyagolta magát. Úgy látszik, a gonoszkodó kommentek megtették a hatásukat: Britney Spears megmutatta, hogy mindenre képes. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.